Fra 3349,- per person kan du holde 7 dages ferie i egen lejlighed på Kreta inkl. transfer og fly tur/retur

Tjek tilbuddet ud >

Det græske øhav er perfekt til sommerferier, og specielt øen Kreta er et paradis for solglade feriegæster. Nyd en afslappende ferie på lejlighedshotellet Villa Diktynna, som andre gæster har belønnet med rigtig gode anmeldelser. Du bor i egen lejlighed, som kan rumme op til 5 personer, med udsigt til havet eller de landlige omgivelser. Desuden er der sørget for transfer og fly, så du kun skal bekymre dig om, hvilken af de lækre græske retter du skal smage!

Sådan ser din rejse ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Hvad siger du til fredelige omgivelser, en smuk udsigt og ægte græsk charme? På Villa Diktynna, som ligger i byen Koutoulafari, har du alt, hvad du skal bruge til en afslappende ferie. I lejligheden kan der være op til 5 personer, så tag du bare hele familien med på ferie til skønne Kreta. Der et lille køkken, og i nærheden finder du et minimarked, så du kan sagtens lave maden selv. Lejlighederne er opført i den ægte græske stil. De hvidkalkede facader med farverige blomster og små vinduer er et postkort værdigt! Her vil du bo i rolige omgivelser med 1 kilometer til både by og sandstrand. På Villa Diktynna finder du også et dejligt poolområde, hvor du kan dase i solen og afkøles i poolen.

Badebyen Hersonissos er et populært rejsemål på Kreta. Udover en skøn sandstrand og blåt havvand, gemmer byen også på restauranter, små butikker og livlige barer. Specielt på strandpromenaden og hovedgaden oplever du den summende atmosfære. Da byen er et populært rejsemål, er det ofte retter fra det internationale køkken du får serveret her. Hvis du gerne vil prøve de lokale taverner, så kan du blive i Koutoulafari eller tage til byen Piskopiano.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Prisen er et tilbud, så book hurtigst muligt. Bemærk venligst, at prisen er ved 4 personer
  • Afrejsedato: Den billigste pris er fundet d. 22/9-18
  • Rejseselskab: Du booker rejsen gennem rejseselskabet Sunweb
  • Flyselskab: Du vil flyve tur/retur med Danish Air Transport
  • Lufthavne:Fra Københavns Lufthavn til Heraklion Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Prisen er inklusive 5 kg håndbagage men eksklusive indchecket bagage. Du kan tilkøbe indchecket bagage i bookingprocessen hos Sunweb. 15 kg indchecket bagage koster 90,- per vej og 20 kg indchecket bagage koster 120,- per vej
  • Overnatning: Du overnatter på lejlighedshotellet Villa Diktynna i Koutouloufari på Kreta i 7 dage
  • Transfer: Der er transfer inkluderet i prisen
  • Ekstra omkostninger: Der vil være en turistskat på ca. 0,50 € per lejlighed per nat. Beløbet betales direkte til hotellet ved ankomst