Billig rejse til Costa del Sol: Få 1 uge ved den spanske sydkyst på 4* hotel inkl. halvpension fra 2999,- per person

SE MERE HER >>

Rejs afsted til det spanske, når vinteren truer med sine kolde temperaturer i Danmark. For varme rejsemål i Spanien er der nok af, og du kan sagtens finde billige rejser til Costa del Sol på denne årstid. Flyv afsted fra København til Malaga, og tag med din inkluderede transfer ned langs kysten til hyggelige by, La Cala de Mijas. Her tjekker du ind på det 4* VIK Gran Hotel Costa del Sol, der ligger tæt på skøn sandstrand, hyggelige caféer og spændende butikker. Du får intet mindre end 7 overnatninger på dit hotel, og så kan du nyde godt af halvpension under hele dit ophold! Så tag afsted i juleferien, eller tag på en tidlig vinterferie, for booker du nu, får du rejsen til Costa del Sol superbilligt!

Sådan ser din rejse ud:

SE MERE HER >>

Om tilbuddet:

Bare tanken om at sidde og drikke kold sangria på en hyggelig café ved stranden på Costa del Sol er helt fantastisk - og så endda midt i januar! Det behøver dog slet ikke blot at være en tanke, for du kan rejse billigt til Costa del Sol med dette tilbud fra TravelBird. Her går turen til den hyggelige by La Cala de Mijas, der ligger sydvest fra Malaga og øst fra Marbella. Herfra har du nemt til lækker sandstrand og smukke, grupperede terræner samt hyggelige shoppeture og sigthseeing i Andalusiske byer. Du kan selvfølgelig også vælge at nyde tilværelsen på dit 4* hotel, der har lækkert poolområde, egen restaurant og flere skønne faciliteter samt underholdning.

4* VIK Gran Hotel Costa del Sol er en sand spansk perle langs Costa del Sols solrige kyst. Costa del Sol har omkring 320 solskinsdage om året, og disse er i sandhed skønne at bruge med fødderne dyppet i hotellets kølige pool med et glas koldt sangria i hånden. Med i prisen er der halvpension, som du kan nyde i hotellets restaurant. Derudover er der en fin legeplads til hotellet, gratis WiFi og mulighed for at leje cykler, så du kan kombinere ferien med lidt aktivitet rundt i det spanske landskab. På dit værelse vil du have eget badeværelse, aircondition, TV, egen altan og mulighed for at tilkøbe brug af værdiboks og køleskab. VIK Gran Hotel Costa del Sol har sørget for, at du har alt, hvad du behøver, til en afslappende ferie i det spanske.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er angivet per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i januar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Norwegian Airlines
  • Lufthavne: Afgang fra København Lufthavn til Malaga Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe maks. 10 kg i håndbagage og 2x 20 kg bagage til indtjekning per person
  • Overnatning: 7 nætter på 4* VIK Gran Hotel Costa del Sol
  • Transfer: Er inkluderet
  • Ekstra omkostninger: bookinggebyr på 150,-