Kom på én uges all-inclusive ferie på Gran Canaria fra KUN 4230,- per person

SE TILBUD >>

Længtes du efter solen og varme derhjemme, så er et ophold på Gran Canaria nok lige sagen! Tag familien eller den bedre halvdel med til det smukke ø-paradise Gran Canaria og nyd én uge med sol og varme. Bo på all-inclusive og ikke tænk på noget andet end bare, at slappe af og nyde livet.

SE TILBUD >>

Hotellet

Turbo Club Maspalomas i Maspalomas er stedet hvor du kommer til at bo på mens du opholder dig på Gran Canaria. Din lejlighed er en to-værelses, hvor der indgår tekøkken og balkon. På selve Turbo Club er der to stor poolområder, hvor der er poolbar, solsenge og andre aktiviteter. Børnepasning og underholdning er også tilgængeligt, hvis det skulle være brug for. I tilbuddet indgår all-inclusive, hvilket betyder at du får alle måltider og drikkevarer inkluderet i prisen. Hvis du gerne vil se noget andet end kun hotellet så er der gratis shuttlebusser der går til flere destinationer rundt om på øen. Stranden er en populær destination med kun 3,5km fra hotellet. Hotellet ligger meget centralt i Maspalomas, så der er ikke mere end 100m til centrum af byen.


Aktiviteter i området

Der er en hel del aktiviteter i og omkring Maspalomas, guidet af både dansk- og engelsktalende guide.

Jeeptur: Her kan du komme på jeeptur på den smukke ø i en åben jeep. På turen kommer du igennem den fantastiske natur, hvor du blandt andet kan se vulkanlandskabet, de mange bjergstier og andre områder du ikke kan komme til på gåben.

Ø-rundtur: Du kan også tage på en guidet tur til fods, hvor man oplever mange af øens unikke og gemte skatte. Se smukke grotter, små kulturrige landsbyer, tropiske plantager og de flotte klipper øen er omgivet af.

Las Palmas: Hvis du også gerne vil opleve lidt byliv, så er Las Palmas lige stedet! Las Palmas holder nogen af øens vigtigste seværdigheder som f.eks. den gamle bydel Vegueta, Santa Ana Katedralen og Christoffer Columbus' hus. Byen har også store shoppingmuligheder, og et rigt udvalg af caféer og restauranter.

Sejltur: En rigtig god måde at opleve Gran Canaria på er, at tage en sejltur med katamaraen langs øens vestkyst. Bådene sejler fra havnen Puerto Rico og her vil være rig mulighed for, at nyde den friske havluft mens du soler dig i varmen. På turen er der forfriskninger og båden vil også stoppe, så du kan tage dig en dukkert i det dejlige vand.


Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, der er rigtig få rejser tilbage
  • Afrejsedato: Billigste dato for afrejse er i december
  • Rejseselskab: Sunweb
  • Flyselskab: Norwegian
  • Lufthavne: Flyv fra København Lufthavn til Gran Canaria Las Palmas Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe 10 kg i håndbagage og 20 kg bagage til indtjekning