Tag afsted på billig storbyferie: Få 3 nætter på 3* hotel m. morgenmad og flybilletter tur/retur inkluderet til Lissabon fra 1889,- per person

SE PAKKEREJSE >>

Planlæg lige nu dit billige weekendophold til Lissabon her! For vi har fundet et supertilbud til den hyggelige sporvognsby. TravelBird har lavet et tilbud, hvor du både får flybilletter tur/retur og 3 overnatninger på hotel, så du ikke selv skal planlægge turen. Og så er morgenmad inkluderet i prisen, så du kan nyde et godt måltid, inden byen skal traves tynd. Så pak det mest nødvendige ned, og glæd til at se den smukke Rossio plads, den betagende Lissabon Katedral og den spændende Lissabon Zoo.

Sådan ser din rejse ud:

SE PAKKEREJSE >>

Om tilbuddet:

Du kan godt begynde at glæde dig til at opleve den portugisiske hovedstad. Tag en gåtur ad byens små gader, der rummer et helt utroligt netværk til de charmerende sporvogne, der af og til kommer bumlende forbi, mens du tager dig tid til at kigge op og se de fine udsmykninger samt små detaljer på de gamle bygninger i Lissabon. Denne metropol rummer så mange oplevelser, at du nemt kan få flere dage til at gå med at udforske byens skjulte skatte. Snyd ikke dig selv for at se Belémtårnet, Castelo de São Jorge og Padrão dos Descobrimentos, der er helt utrolige seværdigheder.

Når du er landet godt og sikkert i Lissabon, kan du se frem til at blive indkvarteret på et simpelt dobbeltværelse på 3* Hotel Travel Park, der ligger ca. 750 meter fra Lissabons centrum. På værelset har du eget badeværelse, aircondition, gratis WiFi og mod et gebyr kan minikøleskab og værdiboksen benyttes. Derudover er der morgenmad inkluderet i tilbuddet, så du kan få fyldt maven godt, inden dagens oplevelser begynder i det portugisiske.


Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer fundet i januar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Ryanair
  • Lufthavne: Afrejse fra Hamborg Lufthavn til Lissabon Lufthavn tur/retur. Det er muligt at ændre afgangs-lufthavn dog anden pris
  • Bagage: Håndbagage inkluderet
  • Overnatning: 3 nætter på 3* Travel Park i Lissabon