Lige nu får du flybilletter, 2 nætter inkl. morgenmad, spa og mere fra KUN 665,- per person

Afrejse fra
Malmø
Destination
Gdansk
fra
11-01-2019
til
13-01-2019

"Stik mig en ØL, ellers slår jeg flikflak"… Ja, det er lige før! Er der nogen bedre måde at drikke en øl på end i et ølbad i afslappende omgivelser? Og det scenarie har Polen lige taget til det næste niveau. Hop på flyet mod historiske Gdansk, og få 2 overnatninger på det smukke, renoverede bryghus Stary Browar i Koscierzyna. Her kan du glæde dig til morgenmad på hotellet, velkomst-øl og lækre wellnessfaciliteter.

Sådan ser tilbuddet ud

SE HOTEL >>

Om tilbuddet

Forkæl dig selv og dine smagsløg! Med en tur til det historiske og naturskønne Polen venter der afslappende og behagelige, kølige timer. For med dette tilbud skal du nyde dine dage på det fine, renoverede bryggeri, Stary Browar, som er den optimale vært for enhver øl-entusiast. På hotellet er bryghusets rå look blevet bevaret og mikset sammen med en mere moderne stil. Du vil blive modtaget med en øl ved din ankomst, og på hotellet har du fri adgang til wellnessområdet. Og for at toppe opholdet med lidt ekstra af de gyldne dråber, så er der mulighed for at bestille ølbad som en ekstra forkælelse!
Du vil blive indkvarteret på et hyggeligt dobbeltværelse, hvor der er aircondition, kaffe- og tefaciliteter samt TV. Derudover vil du have dit eget badeværelse på værelset.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Der er fundet billige datoer i januar 2019
  • Flyselskab: WIZZ Air
  • Lufthavne: Fra Malmø Lufthavn til Gdansk Lufthavn tur/retur. Muligt at ændre lufthavn under bookingprocessen
  • Bagage: Du må medbringe 10 kg i håndbagage
  • Overnatning: 2 nætter på Stary Browar i Koscierzyna

Hop ombord med WIZZ Air

Med i prisen har vi inkluderet flybilletter med det selskabet WIZZ Air. Tag turen over til Malmø og kom billigt afsted til Gdansk i Polen, for prisen er KUN 216,- for tur/retur!

Se flybilletter:

SE FLYBILLETTER >>
Afrejse fra
Malmø
Destination
Gdansk
fra
11-01-2019
til
13-01-2019