Tag afsted på kør-selv ferie og skiferie til den sneklædte vestlige del af Sverige og bo direkte op til et af landet bedste skisportssteder! Sälen der er et af Sveriges største alpin destinationer og her kommer opholdet ikke mindre end til at være på et af de mest eftertragtede højfjellshoteller, nemlig Sälens Högfjällshotell. Stå ud af døren og flyv direkte ud på en af de over 100 løjper stedet har at byde på.

SE TILBUD HER >>

Hotellet

Nyd den dejlige svenske natur sammen med et lækkert ophold på et af destinationens bedste hoteller, Sälens Högfjällshotell. Tilbuddet inkluderer 4 nætter i en af de største lejligheder med plads til 6 personer, så det er bare om at tage hele familien med! På hotellet er der mulighed for en masser af god mad i hotellets restaurant, men det er også muligt selv at lave mad i lejlighedens køkken. For kun 100 SEK (72 DKK) kan wellnessfaciliteter frit benyttes, hvilket blandt andet inkluderer sauna og fitnesscenter. Når du nu skal ud på ski om morgenen er det bare, at gå udenfor døren og hoppe direkte på ski og så at suse ned af bakkerne - hotellet ligger lige op af pisterne.

Skisportsstedet Sälen

Sälen er en af Sveriges største alpine destinationer og består af hele 4 forskellige skiområder der alle ligger op af hinanden. Alle skisportsstederne gør tilsammen over 100 løjper der går i alle retninger over de snefylde bjerge. Sälen er kendt for at have Nordeuropas største tallerkenliftsområde, hvilket gør det til det perfekte sted for børnefamilier. Selvom børnene trygt kan stå på ski i området, indbefatter også stedet Sveriges stejleste og bedst præparerede pister, samt flere vilde off-pistområder for dem der er en del mere tryg på ski.

Tandådalen/Hundfjället

Disse to områder er 2. største skiområde i Sälen og her findes pister for enhver sværhedsgrad, der udgør 38 lifter og 7 rullebånd. De to områder er forbundet med lifter der gør det nemt at komme fra det ene til det andet.

Lindvallen/Högfjället

Området er det største sammenhængende område i Sälen, med et stort udvalg af pister. Udover det har Lindvallen verdens eneste McSki, hvor du har mulighed for at hente din McDonalds på ski.

Stöten

Stöten er en af de hyggeligste og mest rolige områder i Sälen, hvilket gør det oplagt for dem der ikke har været på skiferie mange gange før. Stedet har mange forskellige oplevelser for de små, som blandet andet "Eventyrbadet", "Sving og hop" eller "Mormors styrtløbsløjpe".

Kläppen

Området er et af de aller mest populære skisportssteder i Sverige. Kläppen har vundet flere priser og indbefatter alt fra stejle nedkørseler til snowparke og storslalom på tid.


Godt at vide

  • Pris: Pris er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i januar 2019
  • Hotel fundet hos: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 4 nætter på Sälens Högfjällshotell