Rejs billigt til Cypern: Du får flybilletter tur/retur, transfer, 7 nætter på 5* hotel inkl. all inclusive og udflugt til Nicosia fra KUN 3699,- per person

SE DATOER >>

Frosten begynder at vise sig i Danmark, og tiden er kommet til at finde vinterjakken frem. Derfor vælger mange at tage afsted på en varm ferie, for at få varme på kroppen og en masse D-vitamin fra de mange solskinstimer - og mange soltimer kan du finde på Cypern. Med lune til varme temperaturer året rundt er Cypern en helt ideel destination året rundt, og her venter dig masser af oplevelser og skønne strande. Flyv afsted fra Billund eller København, og få 7 nætter på hotel hvor du har all inclusive inkluderet! Derudover får du transfer og en udflugt til Nicosia med i prisen, så det er med at få bestilt rejsen nu, så du har en varm rejse at se frem til!

Sådan ser din rejse ud:

SE DATOER >>

Om tilbuddet:

Hiv 1 uge ud af kalenderen i vintermånederne, og tag afsted mod varmere himmelstrøg, hvor du glemmer alt om Danmarks kolde grader. Destinationen er Cypern, og her venter dig rolige timer på liggestolen, sightseeing rundt i flotte Nicosia og traveture rundt i det grupperede terræn. Cypern har en helt utrolig, fascinerende historie og er et land, der er delt i en græsk og en tyrkisk del. Og på denne luksuriøse 5* ferie, med all inclusive og wellness, bliver i den nordlige del af Cypern, der er den tyrkiske del.

På det 5* Salamis Bay Conti Hotel kan du se frem til at bo i luksuriøse omgivelser, hvor du tilmed har all inclusive på dit hotel. Hotellet ligger helt ned til stranden, der er oplagt til at få sig lidt sol eller at gå sig en tur i det bløde sand. Ønsker du at blive hotellet, så er der her et poolområde med sjove vandrutsjebaner og for de voksne et dejligt spa-område med tyrkisk bad, sauna og mere. Alle måltiderne kan nydes i hotellets restaurant, og så kan du hente dig kølige forfriskninger i hotellets barer.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i november 2018
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Lufthavne: Afrejse fra København eller Billund Lufthavn til Cypern tur/retur
  • Overnatning: 7 nætter på Salamis Bay Conti Hotel
  • Transfer: Er inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-