Få fly tur/retur, 8 overnatninger med helpension, safari-ture og mere fra 10.129,- per person

Gå direkte til tilbud >

Se Sydafrikas dyreliv i dets naturlige habitat, og kom helt tæt på nogle af de vilde savanne-dyr. Med en rejse til Moholoholo bor du tæt på Kruger Nationalpark, hvor du får flere oplevelsesrige dage med safari i den storslåede park. Kruger Nationalpark er på knap 20.000 kvm, hvilket gør den til en af de største mest dyrerigeste! Glæd jer til 8 nætter i Sydafrika, hvor der er sørget for overnatninger, helpension, safariture og meget mere.

Sådan ser din rejse ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Spot tigeren, der gemmer sig i det høje savannegræs, se flodhestene, der køler sig ned i flodens stille vand, og hør hyænerne hyle ude i det fjerne. Dette er blot nogle af de ting, du kan opleve fra jeepen på safariture i Kruger Nationalpark. Med dette rejsetilbud kommer du på Bushwalks i Moholoholo-området og safariture i Kruger Nationalpark. På dine safari-ture kommer du med garanti til at se nogle af Afrikas vilde dyr. Du kan også glæde dig til en dag i Moholoholo Rehabiliterings Center. Her ser du de mange dyr, som enten har haft brug for medicinsk hjælp eller har været fanget i en snare fra de mindre landsbyer eller krybskyttere. Besøget i rehabiliteringscenteret er meget lærerigt, og du kommer helt tæt på dyrene. Det er også her, du kan møde "youtube"-berømtheden Houdini, der er en honninggrævling, der er kendt for sine geniale udbrydderforsøg fra dens indhegning.

Under din rejse i Sydafrika er der arrangeret 8 overnatninger, hvor de 7 vil være på Moholoholo Ya Mati. Hotellet ligger ved bredden af Bryde floden helt tæt på Kruger Nationalpark. På hotellet er helpension inkluderet, så det blot er drikkevarer, som skal købes ved siden af. På hotellet bor du i en hyggelig hytte, som er indrettet i afrikansk stil. Hotellet har også udendørs pool og WiFi, der begge er til fri afbenyttelse.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer fundet i januar
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Turkish Airlines
  • Lufthavne: Fra København Lufthavn til Johannesburg Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Håndbagage og indtjekket bagage er inkluderet i prisen
  • Overnatning: 1 nat på Safari Club Johannesburg og 7 nætter på Moholoholo Ya Mati
  • Transfer: Transfer er inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-

Se lignende sider

Top 10 rejsemål i Afrika