CHOK pris på en rejse til Vietnam: Få 13 overnatninger med fly, hotel, udflugter med guide og meget mere fra kun 8679,- per person

17 maj 2018 - 15:38

Få 13 nætter på hotel, fly tur/retur, morgenmad, udflugter, transport og mere fra blot 8679,- per person

Gå direkte til tilbud >

Tag til Vietnam, og oplev landets uspolerede naturområder og helt utrolige landskab og smukke byer. Vietnam er en af Asiens skjulte skatte, og her vil du få masser af kulturelle indtryk samt smage på det vietnamesiske køkken. Start dit nye eventyr i byen Hanoi, og rejs igennem det frodige bjerglandskab på din videre færd!

Gå direkte til tilbud >

Oplev Vietnams hovedstad Hanoi, kom på minikrydstogt i Halong bugten og vandr rundt blandt Sapas rismarker. Dette er blot nogle af de ting, du vil komme til at opleve på din rejse i Vietnam! Der vil blive taget godt imod dig, da der er sørget for engelsktalende guide på det forskellige udflugter. De 13 overnatninger kommer til at foregå på forskellige hoteller, og der er morgenmad inkluderet i alle ophold. Du vil endda have inkluderet halvpension på dit mini-krydstogt, så det blot er drikkevarer, du selv skal betale ombord på båden.

Du vil i dette tilbud få flybilletter, overnatninger, morgenmad og transport inkluderet i prisen. Dette lyder nok allerede for godt til at være sandt, men det stopper ikke her. Der er nemlig hele fire udflugter med i din rejse, hvor du bl.a. kommer til at opleve Hanoi by og de hyggelige små landsbyer i Sapa-området. Desuden er der nogle tilvalg, du kan gøre dig til turen. Alt dette kan du se under selve tilbuddet. Er du fristet af denne super rejse til Vietnam? Gå videre til tilbuddet, og se et detaljeret program for rejsen.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste afrejsedage fundet i september måned
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Afhænger af rejsedato
  • Lufthavne: Fra Kastrup Lufthavn til Hanoi Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Håndbagage og inchecket bagage
  • Overnatning: Fem nætter på Viet View Hotel i Sanoi, to nætter på Bamboo Sapa Hotel i Sapa, en nat på Glory Legend Cruise, en nat på 1. klasse i nattog og fire nætter på Lantern Hoi An Hotel i Hoi An
  • Transfer: Al transport er inkluderet i rejsen mellem dets destinationer
  • Ekstra omkostninger: Øvrige måltider og et bookinggebyr på 150,-