Fly til Chicago, lejebil og 19 overnatninger undervejs samt fly hjem fra Los Angeles fra kun 15.899,- per person

Gå direkte til tilbud >

Drømmer du om en ferie bag rettet, hvor du selv vælger turens oplevelser og stop? Så er en køretur ad den verdenskendte Route 66 i USA lige sagen! Her har du nemlig muligheden for at køre fra Chicago til Los Angeles med 19 overnatninger undervejs. Drøn afsted i lejebilen, og gør stop ved The Old Chain of Rocks Bridge i Oklahoma City, oplev Texas' røde landskaber, og se det storslåede Grand Canyon. Dette er blot en brøkdel af de oplevelser og attraktioner, som venter dig på dit eventyr gennem USA.

Sådan ser din rejse ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Er det tid til at køre afsted på den historiske Route 66? Så tag på en spændende roadtrip fra "Second City", Chicago, til kendisbyen Los Angeles, hvor der er sørget for 19 overnatninger undervejs lange Route 66. Du vil bl.a. ligge vejen forbi storbyer som Springfield, Amarillo, Santa Fe, Las Vegas og Los Angeles. Og på en køretur i lejebil gennem 9 stater, er der rig mulighed for at opleve det helt autentiske USA. Spis dig mæt på en amerikansk diner, nyd tonerne på en blues-bar, gambl med dine jetoner på et kasino, eller kør til nogle af USA's mest betagende nationalparker. Med en lejebil er det helt op til dig, hvilke oplevelser du ønsker på rejsen ad Route 66.

Ved at booke din drømmerejse til USA gennem TravelBird, er der sørget for de største udgiftsposter. Med i prisen får du flybilletterne, lejebil med fri kilometer og fuld forsikring samt 19 overnatninger på forskellige hoteller langs den berømte landevej. Alt hvad du skal tænke på er vej- og benzinpenge, måltider og eventuelle fornøjelser. Så glæd dig allerede nu til en rejse, der er ud over det sædvanlige!

Godt at vide:

  • Pris: Pris er angivet per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige datoer i januar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Finnair
  • Lufthavne: Fly fra København til Chicago og hjemad fra Los Angeles til København
  • Bagage: Du må medbringe håndbagage og 23 kg bagage til indtjekning per rejsende
  • Overnatning: Der er 19 overnatninger inkluderet fra Chicago til Los Angeles. Hos TravelBird ser du en komplet beskrivelse af overnatningernes fordeling på hvilke hoteller
  • Transfer: Der er lejebil inkluderet i tilbuddet med fri kilometer og fuld forsikring
  • Ekstra omkostninger: Visum (ESTA), brændstof og evt. bro- og vejafgifter. Envejsgebyr på lejebilen er 650 USD. Bookinggebyr på 150,-