Nyd smukke Sicilien i egen lejebil fra 5329,-

03 juli 2018 - 09:26

Rundrejse med 10 overnatninger på Sicilien i egen lejebil inkl. fly fra Hamborg og morgenmad fra 5329,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Himmelske strande, smukke vulkanlandskaber, velsmagende lokalt køkken og unik kulturarv - lyder det som noget for dig? Så skal du tilbringe din næste ferie på Sicilien. Vi har fundet et super tilbud til dig, som gerne vil have frihed og mulighed for selv at bestemme tempoet. Du flyver afsted til 10 overnatninger på 4 hoteller med morgenmad, som du selv kører til i din helt egen lejebil.

Sådan ser din rejse ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

På rundrejsen får du set en masse af fantastiske Sicilien. Du har nemlig 10 overnatninger på 4 forskellige hoteller i hver sin del af øen. Når du skal skifte mellem hotellerne, vil du komme forbi frodige landskaber og udsigter til det smukke, blå hav. Rejsen starter i den nordøstlige del af øen, hvor du kan opleve vulkanen Etna, den populære by Taormina og de idylliske landsbyer Naxos og Recanati. Efter et par dage kører du mere vest på langs nordkysten. Her finder du den smukke by Cefalú, der ligger helt ud til havet. Byen har masser at byde på, og du kan eksempelvis se en katedral, hyggelige gader og en fæstning. Fra Cefalú er der heller ikke langt til øens hovedstad, Palermo.

Næste stop på rejsen er Siciliens sydlige kyst. Her kan du udforske Templernes Dal ved Agriento, de hvide kalkklipper Scala dei Turchi og kystbyerne Porto Empedocle og Cannatello. Før du igen skal mod lufthavne, som ligger i den nordøstlige del af øen, tager du et smut til den sydøstlige kyst. Her må du bare opleve byen Siracusa, som byder på masser af historiske seværdigheder, en charmerende, gammel bydel og lækre restauranter. Besøg også den barokke by Noto, som bestemt også kan levere en god portion oplevelser.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da der er få datoer til prisen
  • Afrejsedato: Den billigste pris er fundet i oktober
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Eurowings (kan ændres ift. afrejsedato)
  • Lufthavne: Fra Hamborg Lufthavn til Catania tur-retur
  • Bagage: 8 kg håndbagage er inkluderet, og indchecket bagage kan tilkøbes i bookingprocessen
  • Overnatning: 10 overnatninger på 4 hoteller. Se en detaljeret oversigt over overnatningerne i tilbuddet
  • Transfer: Der er lejebil med tilbuddet inkl. fuld forsikring og fri kilometer
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-, turistskat, som betales på hotellerne og brændstof til lejebilen samt eventuelle vej- og broafgifter

Se lignende sider

Rejser til Italien Sommerferie