Oplev Cuba med dette tilbud der inkluderer flybilletter og 7 nætter på hotel inkl. måltider og al transport fra KUN 7449,- per person

SE TILBUD >>

Tag på et nyt eventyr på paradisiske Cuba! Nyd 8 dejlige dage i henholdsvis hovedstaden, Havana, og tropiske Varadero. Hop på flyet i København, Aalborg, Billund eller Hamborg og tag turen over til Havana, hvor dit eventyr starter. Her får 3 overnatninger inkl. morgenmad, så energien er i top til sightseeing i den mytiske, farverige by. Efter nogle dage med historiske og kulturelle oplevelser går turen videre til Varadero, hvor der venter 4 overnatninger på et ferieresort med all inclusive inkluderet. Her er der plads til at komme helt ned i gear, og bare nyde den afslappede, cubanske stemning, der kan fortrylle enhver.

Sådan ser din rejse ud:

SE TILBUD HER >>

Cuba

Det er aldrig for tidligt at planlægge næste års rundrejse. Og med dette tilbud til Cuba er der en god grund til at begynde planlægningen nu. Her får du i alt 7 overnatninger i henholdsvis Havana og Varadero. Havana er Cubas hovedstad, der i starten virker som et forvirrende puslespil, men forandres til et smukt, farverigt mesterværk, jo længere du forvilder dig ind i dens charmerende gader. Her er der rig mulighed for at få smagt på traditionelle, cubanske retter, se byens betagende attraktioner, og få kendskab til byens imponerende historie.

Hotellet

Efter 3 oplevelsesrige dage går turen videre til Varadero, hvor du bor i de helt perfekte rammer for afslapning i det cubanske paradis. Du vil bo på et lækkert resort på halvøen, der ligger nær de kridhvide, tropiske strande, hvor lyden fra de svajende palmer og bølgernes stille skvulpen virker helt terapeutiske. Nedenfor kan du se et skema over dine overnatninger, hotellerne og hvilken forplejning, der er inkluderet.

Hotel Info
Bed & Breakfast
3 nætter
Inkl. morgenmad med cubansk vært.
Lokation i byen kommer senere
Hotel Ocean Vista Azul
4 nætter
Dobbeltværelse m. aircondition, eget badeværelse
inkl. All inclusive
Hotellet har infinity-pool, fitnessrum, legeplads,
restaurant, spa, tennisbaner og underholdningsprogram

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, for at sikre pris
  • Afrejsedato: Billige afgange fundet i juni 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: KLM
  • Lufthavne: Afrejse fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg Lufthavn til Havana Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe 12 kg i håndbagage
  • Overnatning: 7 nætter
  • Transport: Al transport inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-