Rejsen inkluderer flybilletter, overnatninger inkl. morgenmad, udflugter og mere fra KUN 11.069,- per person

SE AFREJSEDATOER >>

Den majestætiske Himalaya-bjergkæde, de åbne græssletter, hellige køer og et tårnhøjt befolkningstal. Rejsen til Indien står for døren, og her venter dig et hav af oplevelser og sanseindtryk! Flyv afsted til Delhi, hvor hele eventyret begynder. Herfra har du 13 overnatninger i vente rundt omkring i landet, bl.a. til steder som Agra og Goa. Kom ud, og oplev Abhaneri og Fatehpur Sikri, hav engelsktalende guide og meget mere. På alle hotellerne er der sørget for morgenmaden, så du får en god start på dagen, inden oplevelserne fortsætter. Og når du er godt mættet af Indien, så går turen atter tilbage til København.

Sådan ser din rejse ud:

SE AFREJSEDATOER >>

Om tilbuddet:

Farverige markeder, velduftende gadekøkkener og store templer. Turen starter i pulserende Delhi, der har et imponerende indbyggertal på ca. 19 mio. Herfra kan du se frem til autentiske, indiske oplevelser i Jaipur, tropeferie og afslapningsferie i Goa, og handelsknudepunktet Agra. Undervejs på turen vil du se Fatehpur Sikri, der er på UNESCOs verdensarvsliste og den storslåede, nordindiske mausoleum Taj Mahal. På TravelBird kan du se en detaljeret plan over, hvilke seværdigheder der er på turen.
I tilbuddet er der sørget for flybilletter til Delhi tur/retur, al øvrig transport mellem dine destinationer og nogle udflugter. Skulle du have lyst til at se mere, så tilbyder TravelBird nogle ekstra oplevelser, som du kan tilkøbe, når du bestiller. På din rundrejse vil du overnatte forskellige steder omkring i Indien. I tabellen nedenfor kan du se, hvilke hoteller du overnatter på, og hvor mange nætter du har hvor. Desuden er der morgenmad inkluderet på dine hoteller, så du ikke selv skal tænke på at arrangere dagens første måltid.

Antal overnatninger Hotel
2 overnatninger (Delhi) Regent Grand
2 overnatninger (Jaipur) Souvenir Premier
2 overnatninger (Agra) Ramada Plaza
7 overnatninger (Goa) Citrus Hotel

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer fundet i maj 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: KLM
  • Lufthavne: Afrejse fra København Lufthavn til Delhi Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe 12 kg i håndbagage og 23 kg bagage til indtjekning
  • Overnatning: 13 overnatninger fordelt på 4 forskellige hoteller
  • Transport: Al transport mellem destinationer
  • Ekstra omkostninger: Udgifter til rejsevisum og bookinggebyr på 150,-