Rundrejse på eksotiske Bali: 14 nætter og guidede ture fra kun 9519,-

06 juli 2018 - 10:47

Flybilletter tur/retur og 12 overnatninger på Bali inkl. morgenmad, guidede ture og transport fra 9519,- per person

Gå direkte til tilbud >

Storslåede templer, idylliske bountystrande og landsbyer omkranset af de frodige rismarker. Bali er en alsidig ø, der gang på gang overrasker dens besøgende med både kultur og natur. Og lige nu kan du også opleve den indonesiske ø til en superbillig pris! Flyv afsted, og tag på en 2 ugers rundrejse, hvor du kommer på guidede ture til smukke seværdigheder. Og du behøver ikke at bekymre dig om morgenmad og transport, da dette allerede er arrangeret for dig og betalt igennem rejsens pris! Og så er der billige afgange fra både Billund og Aalborg.

Sådan ser din rejse ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Oplev Balis varme kilder i Banjar, se den traditionelle landsby Tenganan, og kom på opdagelse i det spændende Kintamani-område. Dette er blot nogle af de steder, som du vil opleve  på de inkluderede guidede ture under rundrejsen på Bali. Bali står klar til at vise dig dens tropiske regnskove, kilometerlange sandstrande og majestætiske bjerge. Og med Balis tropiske klima er du sikker på at have varme temperaturer under hele dit ophold - uanset måned og sæson.

Under rundrejsen kan du glæde dig til 12 overnatninger på 5 forskellige hoteller. Du kommer til at bo i byerne Sanur, Buleleng, Desa Tulamben, Sengkidu Karangasem og Ubud. Under alle dine hotelophold bliver der serveret morgenmad, før dagens oplevelser begynder. Du kan se frem til flere guidede ture med lokale guider, der er bekendte med Balis skjulte skatte og seværdigheder. Og du skal ikke tænke på transporten, da denne allerede er planlagt for dig.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, for at sikre pris og plads
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet fra november 2018 til og med februar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: KLM. Kan variere alt efter afrejsedato
  • Lufthavne: Afgang fra Billund eller Aalborg Lufthavn til Denpasar Lufthavn tur/retur. Det er også muligt at flyve fra København for ca. 60,- mere
  • Bagage: Med KLM må du medbringe håndbagage og maks. 23 kg bagage til indtjekning
  • Overnatning: 14 overnatninger i alt. Detaljeret oversigt kan findes på TravelBird
  • Transfer: Al transport på rundrejsen er inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Evt. visum og bookinggebyr på 150,-