Storbyferie til Rom fra KUN 613,50,- per person: Få et skønt weekendophold i Rom, med flybilletter fra København tur/retur og 3 nætter på Osimar Hotel

SE DIT HOTEL >>

Rejs billigt til Rom, og tag på en storbyferie, som du ikke vil blive skuffet over! Rom er nemlig en historisk oase, og der står flere smukke bygninger og seværdigheder, og pryder bybilledet. I dette tilbud er hele rejsen sammensat for dig, så du kan få hele 3 dage til at nyde byens skjulte skatte. Hop på flyet fra København til Ciampino, og få 2 overnatninger på Osimar Hotel, der ligger tæt på tog og metro. Og som en ekstra gode, så er morgenmaden inkluderet på dit hotel, så du kan nyde måltidet på dit hotel, inden du traver ud på oplevelse i byens gader!

Sådan ser dit hotel ud:

SE DIT HOTEL >>

Om tilbuddet:

Brug en dejlig weekend i vinteren på at opleve en af Europas metropoler - nærmere bestemt Rom. Rom har så meget at byde på, at du sagtens kan besøge byen igen og igen, og i januar er ingen undtagelse. Se Rom by i den flotte vintertid, hvor de nøgne træer og den frostklare himmel, giver byen et helt idyllisk præg. Og det er bestemt en fordel at besøge byen på denne årstid. Rom er mindre fyldt med turister, og du har meget nemmere ved at komme til ved mange større attraktioner som Vatikanstaten, det imponerende Colosseum og den berømte Spanske Trappe.
Du kommer til at bo billigt men godt på Osimar Hotel i Rom. På dit værelse vil du have alt det mest nødvendige på dit komfortable værelse. Du vil have eget badeværelse samt gratis WiFi. På hotellet kan du bestille morgenbuffeten mod et gebyr. Så kan du få fyldt maven, før du begiver dig ud på opdagelse i den romerske by.

Sammensat tilbud:

Vi har sammensat denne pakkerejse, hvor turen går til Rom. Fly og hotel bookes hver for sig, men til gengæld er prisen super billig, når du selv har sammensat din rejse. Vi har fundet hotellet ved Nustay, der tilbyder 3 nætter på budgethotellet, Osimar, i Rom for kun 421,50,- flybilletter fra København til Rom tur/retur. Flybilletterne kan du se nederst på dette tilbud.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, for at sikre pris
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i januar 2019
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Flybilletter fundet hos: Momondo
  • Flyselskab: Ryanair
  • Lufthavne: Afrejse fra København Lufthavn til Rom Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Håndbagage er inkluderet i prisen
  • Overnatning: 3 nætter på Osimar Hotel

Sådan ser flybilletterne ud

SE DINE FLYBILLETTER >>