Få flybilletter til Mallorca tur/retur, 7 overnatninger på 3* hotel og gratis lufthavnsparkering fra KUN 2999,- per person

GÅ TIL TILBUD >>

Har du endnu ikke fået bestilt årets billige charterrejse? Så er det ikke for sent! Tag på denne lækre afbudsrejse til feriehittet Mallorca, hvor du kan glæde dig til en uges afslapning på det 3* hotel Mar Brava i Ca´n Picafort. Du vil have tilgang til poolområde, og blot 150 meters gang til lækker sandstrand. Og i byen, Ca´n Picafort, er der et større udvalg af restauranter, hyggelige butikker og fine attraktioner. Så saml familien, og kom superbilligt afsted.

Sådan ser din rejse ud:

GÅ TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Få hele familien afsted på en solferie ved Middelhavets kyster uden, at det skal koste det hvide ud af øjnene! Solrige Mallorca venter på jer, og her kan I se frem til en uge i den herlige kyst- og familievenlige by Ca´n Picafort. Byen har en superhyggelig strandpromenade, der fungerer som samlingspunkt for mange spisesteder og butikker, sjove timer og solbadning i timevis. Og fra Ca´n Picafort er der kun 12 km til den større by Alcudia, der helt sikkert er et besøg værd!

På Mar Brava er værelset pænt og rummeligt, og her har I eget tekøkken, badeværelse, TV, aircondition og balkon. Der er sørget for, at I kan lave jeres egne måltider på værelset, men har I lyst til at nyde morgenmadsbuffeten i hotellets restaurant, så er der mulighed for at tilkøbe dette. Mar Brava deler dets faciliteter med Maracaibo, hvortil I har fri adgang. Afstanden er blot 50 meter, og på Maracaibo finder I restauranten, poolområdet, en solterrasse og snackbar. Her har I også mulighed for at leje cykler, hvis I gerne vil have en aktiv dag eller to med sightseeing i byen eller sved på panden rundt i det bakkede terræn.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: fra maj
  • Afrejsedato: Billigste dato for afrejse er i maj
  • Rejseselskab: Århus Charter
  • Flyselskab: Danish Air Transport
  • Lufthavne: Flyv fra Århus Lufthavn til Palma Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe 5 kg i håndbagage og 20 kg bagage til indtjekning
  • Transfer: Er ikke inkluderet. Kan tilkøbes
  • Ekstra omkostninger: Turistskat på hotellet. Salgstillæg på 178,-