Få en overnatning på Thinggaard Hotel inkl. morgenmad og en 4-retters menu, 1 dags adgang til Sydthy Kurbad og mere fra kun 809,- per person

Gå direkte til tilbud >

Søger I et tilbud, som rigtig kan få jer til at slappe af? Så har vi fundet et spaophold i Thy, som måske er lige noget for jer! Her vil Hotel Thinggaard servere 4-retters menu til jer, og det er også her, hvor I overnatter. Dagen efter vil der være morgenmad i hotellets restaurant. Og så får I selvfølgelig 1 dags-adgang til Sydthy Kurbad. Dette er det helt perfekte tilbud for en romantisk weekend eller et ophold med bedsteveninden.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Tag bilen, og kør afsted til Sydthy Kurbad i Thy i Nordjylland. Sydthy Kurbad er et wellnesscenter på 200 kvm, hvor I kan finde saunaer, massagebassin, dampbad og meget mere. Der vil være gratis frugt, isvand og varme drikke, når I er i Sydthy Kurbad.

Blot 200 meter fra kurbadet ligger Thinggaard Hotel, og det er her, I overnatter. Det 3* hotel sørger for at skabe en hyggelig og afslappet stemning, når I vender tilbage fra Sydthy Kurbad. På hotellet vil der blive serveret en 4-retters menu, som restaurantens kokke har lavet af friske råvarer. På hotelværelset vil I bl.a. have eget badeværelse, TV, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter. Og skulle I få lyst til at nyde den milde danske aften, så kan I sidde på jeres egen altan eller terrasse.

Skulle I få lyst til at udforske lokalområdet, så er der flere ting at opleve. Tag en gåtur ned ad Hurups gågade, hvor der er flere fine butikker. Vil I gerne opleve den friske natur i Thy, så er køreturen til Vesterhavet det hele værd. Se de brusende bølger slå mod strandkanten, mens I går en tur langs kysten. Det er også ude ved kysten, at I finder Nationalpark Thy. Her kan I rigtig komme ud og nyde naturen, der er langt væk fra by og trafiklarm.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Tilbuddet gælder til og med d. 21/6-18
  • Afrejsedato: De billigste finder du i november og december
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 1 nat på Thinggaard Hotel
  • Ekstra omkostninger: Transport til Sydthy Kurbad og bookingsgebyr på 49,-