Tag på 7-dages sommerferie i Andalusien nær Malaga inkl. hotel med morgenmad, fly og lejebil fra 3832,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Vi har fundet et super tilbud til dig, som gerne vil opleve den spanske kultur bag rattet. For en meget billig pris flyver du til Andalusien fra København, hvor lejebilen står klar til dig i Malagas lufthavn. Herfra kører du mod det kunsteriske Hotel Spa Las Orquideas, som ligger midt i det andalusiske landskab, og hvordan resten af ferien skal bruges, er helt op til dig.

Sådan ser din rejse ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Hotel Spa Las Orquideas ligger tæt på Malaga i den sydspanske region Andalusien. Hotellet ligger blandt høje bjergtinder, bakkeskråninger, azurblå søer og idylliske landsbyer. Et smukkere og mere beroligende område i Sydspanien finder du nærmest ikke. Hotellet er indrettet med marmorgulve, vinduer med træskodder, klassiske møbler og hvide vægge. Værelserne gemmer på kunstneriske genstande og flotte sengerammer, som alle er forskellige fra værelse til værelse. Udenfor finder du et poolområde, hvorfra du har en helt fantastisk udsigt over området.

Når du skal ud på nye oplevelser med lejebilen, har du mange seværdigheder i omkring dig, som helt sikkert er værd at besøge. Der er 54 km til skønne Malaga, hvor du både kan nyde storbyens shoppinggader, restauranter og barer samt bystranden. Kører du vestpå, kommer du til storbyen Sevilla. Gennem byen løber floden Guadalquivir, hvorved det perfekte sted at spise traditionel spansk tapas findes. Skal ferien bruges på stranden, ligger der en skøn badestrand i kystbyen Torre del Mar.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste pris er fundet med afrejsedato d. 23/8-18
  • Rejseselskab: Eliza was here
  • Flyselskab: Norwegian
  • Lufthavne: Fra Københavns Lufthavn til Malaga Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Der er 10 kg håndbagage og 20 kg indchecket bagage inkluderet i prisen
  • Overnatning: 7 dage på Hotel Spa Las Orquideas
  • Transfer: Der er lejebil med i tilbuddet, som du afhenter i lufthavnen ved ankomst

Se lignende sider

Sommerferie Rejser til Spanien