Flyv fra Hamborg og tag på en spændende 3-dages og billig storbyferie i Barcelona inkl. morgenmad fra kun 1289,- per person

SE TILBUD >>

Søger du efter et billigt hotel i Barcelona? Så behøver du ikke at søge længere! For med dette tilbud på en billig storbyferie til Barcelona, får du ikke blot flybilletter til byen, men også 2 hotelovernatninger. Flyv afsted fra Hamborg af, og bo på det unikke boutique-hotel, Hotel Retrome Barcelona, der giver dig hyggelige omgivelser til at slappe af i efter en dag fyldt med indtryk og nye oplevelser i Barcelona. Og som en god start på dagen, så er morgenmaden inkluderet på hotellet, og så er der rig mulighed for at få smagt på de spanske retter ved en af byens mange fantastiske spisesteder.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD >>

Om tilbuddet:

Slentre rundt i Barcelonas historiske gader, se det storslåede Sagrada Familia, og forkæl smagsløgene med en frisklavet skaldyrs-paella eller det overdådige tapas-bord. Med en billig storbyferie til Barcelona står oplevelserne i kø, og denne storby er bestemt en af dem, som du bare kan besøge igen og igen. Med dette tilbud fra TravelBird er der sørget for flybilletter tur/retur, og du har mulighed for at ændre afgangslufthavn for et mindre beløb. Yderligere er der inkluderet 2 nætter på Hotel Retrome Barcelona, hvor indretning og beliggenhed er i top, og så er det bestemt et billigt hotel i Barcelona sammenlignet med, hvad du får for pengene.

På det unikke boutique-hotel, Hotel Retrome Barcelona, bor du i lyse, stilede omgivelser, der præsenterer den spanske indretning i et miks med moderne indretning. Når du træder ind i den fint, dekorerede lobby fyldt med kakler, bliver du modtaget med en velkomstdrink. Her vises du til dit værelse,der er et lyst indrettet dobbeltværelse, der vil være unikt fra de andre værelser. På værelset er der eget badeværelse, aircondition, TV og gratis WiFi. Med i rejsen er der morgenmad inkluderet, som du kan nyde i hotellets restaurant.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er angivet per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i januar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Vueling Airlines
  • Lufthavne: Afrejse fra Hamborg Lufthavn til Barcelona Lufthavn tur/retur. Muligt at rejse fra Københvan, Billund eller Aalborg for et ekstrabeløb
  • Bagage: Du må medbringe 10 kg i håndbagage
  • Overnatning: 2 nætter på Hotel Retrome Barcelona
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-