Rejs billigt til Rom: Flyv afsted fra København til Rom tur/retur, og få 3 nætter på Hotel Medici, der ligger tæt på Colosseum, inkl. morgenbuffet fra KUN 2532,- per person

SE REJSEN >>

Pak håndbagagen, og smut på en billig storbyferie i Rom! Du kommer til at bo centralt i Rom, hvor du har Colosseum og Trevifontænen indenfor rimelig afstand fra dit hotel. På dit 3* Hotel Medici er der behagelige fællesarealer, hvor du rigtig kan slappe af efter en lang dag, og hver morgen kan du starte dagen ud med en mættende morgenbuffet. Vi har fundet billige afgange fra København til Rom tur/retur, så i dette tilbud er der både sørget for fly og hotel.

Sådan ser din rejse ud:

SE REJSEN >>

Om tilbuddet:

Bo i hjertet af Rom, og oplev den fantastiske romerske storby. Med et centralt hotel bor du kun 1,2 km fra Colosseum og 0,9 km fra Villa Borghese, der er en dejlig park at gå rundt i. Fra dit hotel kan du nemt gå til den Spanske Trappe og Trevifontænen, men skulle benene blive trætte, så ligger muligheden for offentlig transport ikke langt fra din dør. Rom er bestemt ikke kedelig og grå i januar - tværtimod! Storbyen funkler, når solen rammer de kolde husfacader og når de tusindevis af lamper lyser op i de mørke timer. Og så er byen mindre turistet i disse måneder, så du nemmere kan komme til ved byens attraktioner.

På Hotel Medici bliver du indkvarteret på et af hotellets 69 værelser, der hver især har et individuelt design. Alle værelser er udstyret med TV, gratis WiFi og eget badeværelse samt minibar (mod gebyr). Du har mulighed for at bestille roomservice op på dit værelse, men morgenmaden skal du ikke betale, da denne er inkluderet i dit ophold, og kan nydes i hotellets spisesal.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, for at sikre pris
  • Afrejsedato: Billige datoer i januar 2019
  • Rejseselskab: Rejsefeber
  • Flyselskab: SAS
  • Lufthavne: Afrejse fra København Lufthavn til Rom Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Håndbagage er inkluderet i prisen
  • Overnatning: 3 nætter på Hotel Medici