Algarve-kysten fra 3169,- per person inkl. 8 dage i egen lejlighed, poolområde, transfer og fly tur/retur

Tjek tilbuddet ud >

Hold ferien blandt nogle af Europas bedste strande! I Albufeira får du den ultimative strandferie, og på det roste lejlighedshotel Elma bor du kun 200 m fra sandstranden, Praia dos Alemães. Men bare rolig, du behøver ikke at vælge mellem strand eller pool - der er nemlig også et dejligt poolområde på hotellet. Drømmer du om en ferie, hvor du bestemmer selv, har sand mellem tæerne og bor i smukke omgivelser, så skal du booke en rejse til Algarve-kysten med det samme!

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Algarves kyst og Albufeira venter bare på at byde dig velkommen til lækre strande, kølige drinks og flotte seværdigheder. På lejlighedshotellet Elma bor du i rolige omgivelser, men hvor du nemt kommer rundt til alt det, som Albufeira tilbyder. Ønsker du nye kulturelle oplevelser, er du ca. 1,4 km fra Albufeiras gamle bydel, og hvis du gerne vil ud og svinge træbenet, er der ca. 1,5 km til den livlige gade "The Strip". Lejlighederne har 3 værelser, der kan rumme op til 6 personer og et køkken, hvor dagens måltider kan tilberedes. Der er kun 150 m til det nærmeste supermarked, så du behøver slet ikke bruge masse penge på transport til centrum eller restaurantbesøg for at stille sulten.

Hvis du alligevel har rejst dig fra liggestolen, så har Albufeira en masse at byde på. I den charmerende gamle bydel er der snævre brostensgader, hvidkalkede huse og en hyggelig havn. Byen blev hærget af et jordskælv i 1755, hvilket stadig kan ses på den gamle bydel i dag. I Albufeira finder du også masser af shoppingmuligheder og restauranter, hvor du kan smage de lokale specialiteter. Er du eventyrlysten, kan du fra Albufeira eksempelvis komme på bådtur ud til kystens grotter eller på jeepsafari i landskabet.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste afrejsedato er d. 29/9-18, men rejsen kan også fås billigt i august og september
  • Rejseselskab: Sunweb
  • Flyselskab: Primera Air
  • Lufthavne: Fra Københavns Lufthavn til Faro Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Prisen er inklusive 5 kg håndbagage men eksklusive indchecket bagage. Du kan tilkøbe indchecket bagage i bookingprocessen hos Sunweb. 15 kg indchecket bagage koster 90,- per vej, 20 kg indchecket bagage koster 120,- per vej og 23 kg indchecket bagage koster 140,- per vej
  • Overnatning: Lejlighedshotellet Elma i 8 dage
  • Transfer: Transfer er inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Depositum for rejsende mellem 16 og 27 år på ca. 150 € per person per ophold. Beløbet betales kontant på hotellet