Hold vinterferie eller weekendophold i Norge: 3 dage på Hornsjø Høyfjellshotel fra KUN 949,- per person

SE TILBUD >>

Kan du komme i tanke om et bedre sted end Norge at tage på juleferie? Eller er det måske et romantisk weekendophold du er ude efter? Begge passer i hvert fald! Kom op i de sneklædte norske fjelde, nyd højfjeldsluften og kom rigtig i julestemning! Tæt på den gamle OL by Lillehammer ligger Hornsjø Høyfjellshotel der var en af Norges største og mest attraktive destinationer i højfjeldshotellernes storhedstid. Oplev hotellets tætte forhold med natur og vildmark, fuldt med aktiviteter for enhver. Tilbuddet inkluderer morgenmad, aftensmad, fri adgang til wellness og masser af andre goder.


Sådan ser tilbudet ud

SE TILBUD >>

Hotellet

Hornsjø Høyfjellshotel ligger i smukke Gudbrandsdalen der er omringet af den skønne norsk natur. Her er bjerge i hele området, hvilket gør det til de perfekte omgivelser for langrenn og alpin, eller vandring på de mange turstier Gudbrandsdalen har. Hotellet ligger højt i terrenget, med fantastisk udsigt ud over Hornsjøen som kan ses fra hotellets mange panaromavinduer. Når du bor på Hornsjø Høyfjellshotel får du inkluderet både morgenmad og aftensmad der serveres i hotellets restaurant. Desuden er der også en bar du kan benytte dig af hvis du nu skulle ønske at få et glas eller to. Det er altid er hyggeligt med sne og kulde i juletiden men, hvis du nu skulle trænge til en afveksling, tilbyder hotellet også lækker swimmingpool og sauna. Hund er også tilladt på hotellet.


Aktiviteter i området

Området i Gudbrandsdalen har et godt udvalg af udendørsaktiviteter. Der er blandt andet Hafjell Alpinsenter og Sjusjøen Skisenter ligger henholdsvis 18 og 15 km væk, hvor der er masser af pister til at fyre den af på ski. Sjusjøen husky-tours ligger lige om hjørnet hvor der er mulighed for at tage en tur ind i vildmarken på en husky-slæde. Udover mange vinteraktiviteter så har vi også Lillehammer 29 km væk der med al sikkerhed er fuldt pyntet op til jul med julemarkeder og rigtig norsk julemad!


Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i december
  • Rejseselskab: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 nætter på Hornsjø Høyfjellshotell
  • Transport: Transport er ikke inkluderet