Flyv fra København tur/retur, og få 4 nætter på hotel Marriott inkl. morgenmad fra kun 3469,- per person

GÅ TIL TILBUD >>

New York er byen, som aldrig bliver kedelig at besøge. Oplev de livlige gader, og se de gule taxaer, der drøner forbi i massevis. Tag ud på byens restauranter, og få kulinariske oplevelser, der vil forkæle dine smagsløg. Om aftenen kan I udforske byen fra dens festlige side eller nyde en stille aften hjemme på hotellet, hvor batterierne lades op til en ny dag.

Sådan ser din rejse ud:

GÅ TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

New York er en af USA's mest velkendte byer blandt danskerne. Hotellet ligger i bydelen Queens, som ligger tæt på Brooklyn og det famøse Manhatten. På Manhatten kan I bl.a. se skyskraberen, Empire State Building, der har intet mindre end 102 etager. Kort derfra er den berømte Central Park, som er helt fantastisk at tage på slentretur igennem. Ved Central Park finder I også masser af museer, gode restauranter og caféer samt Central Park Zoo. Dette er blot en lille del af det, som I kan opleve på en ferie i New York. Og byen er heldigvis nem at komme rundt i, da I kan benytte undergrundsbanen som transportmiddel.

I dette tilbud flyver I fra København Lufthavn til New York Lufthavn. Fra lufthavnen er det muligt at hoppe på toget ind til byen, hvor I kan skifte til undergrundsbanen, der fører jer videre til bydelen Queens.

Under jeres ophold kommer I til at overnatte på Fairfield Inn & Suites by Marriott Queensboro Bridge i Queens. Hotellet er moderne indrettet i lyse farver og har både fitnessrum, bar og restaurant. På dobbeltværelset er der TV, skrivebord, minikøleskab og kaffe- og tefaciliteter, så der er mulighed for at forsyne jer lidt på værelset. Værelset er samtidig med privat badeværelse. Der vil hver morgen blive serveret morgenbuffet på hotellet. Og skal I med undergrundsbanen, så ligger nærmeste station blot 600 meter fra hotellet.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer for afrejse fundet i februar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Air France
  • Lufthavne: Fra København Lufthavn til New York Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbring op til 12 kg i håndbagage. Om der er medregnet indchecket bagage afhænger af afrejsedato og flyselskab
  • Overnatning: 4 nætter på Fairfield Inn & Suites by Marriott Queensboro Bridge
  • Ekstra omkostninger: Bookingsgebyr på 150,- og betaling af ESTA