Billig rejse til Cypern: Fra blot 2899,- får du flybilletter fra København tur/retur, 4 nætter på E Hotel Spa and Resort inkl. morgenmad og lejebil!

SE MERE HER >>

Kombinér vinterferien med idylliske oplevelser og timer fyldt med velvære, når turen går til Cypern. Her kan du nemlig bo på et lækkert spahotel inkl. morgenmad. Og når du ikke vil bruge timerne på dit hotel, så kan du køre afsted i din lejebil, og opleve Cypern flotte, rå natur. På Cypern er der plads til både afslapning og spændende oplevelser, og med dette tilbud er du allerede sikret dine flybilletter fra København tur/retur, 4 hotelovernatninger og pris på lejebilen. Og er du på udkig efter en billig skiferie? Cypern er i vintermånederne at finde med sneklædte bjerge, så du kan sagtens suse afsted på en af Cyperns pister.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE MERE HER >>

Om tilbuddet:

Brug dagene på at køre afsted i Cyperns smukke bjerglandskab, hvor de hyggelige landsbyer kravler op af bjergskråningerne. På Cypern er der spændende oplevelser i vente for naturelskeren, da landet er fyldt med små frodige oaser, store skovområder og bjergtagende udsigtsposter rundt i bjergene. Cypern gemmer på masser af flotte naturoplevelser, og du er selv herre over, hvad du vil se, da du bare kan køre afsted i din lejebil. Og vil du bruge et par dage på ski? Hvis du tager afsted i vintermånederne, så er der sne at finde på de frodige bjerge, der tårner op på Cypern. Ikke desto mindre, så er Cypern et utrolig, alsidig land, hvor du kan nyde godt af landets mange muligheder.

Under dit ophold på Cypern kan du se frem til at bo på E Hotel Spa and Resort, der er helt perfekt for dig, der sætter pris på wellnessophold. Hotellet ligger på den østlige side af Cypern tæt placeret ved kysten. I vinteren er badevandet ved stranden måske ganske kølig, men på hotellet er der indendørs pool og spaområde, så du kan få dyppet tæerne i mere tempereret vand. Udover dette, så er der også motionsrum til fri benyttelse og så kan du hver morgen nyde dagens første måltid i hotellets restaurant, da dette er inkluderet. Og som en ekstra bonus, så giver hotellet 15% rabat på alle wellnessbehandlinger i spa-området.
På hotellet kommer du til at bo på et moderne indrettet dobbeltværelse, hvor du har eget badeværelse. Derudover er der aircondition, fri WiFi, TV, te-faciliteter og mulighed for at anvende værdiboks imod gebyr. E Hotel Spa and Resort er den perfekte base, når du har kørt rundt på Cypern og travet rundt i dets idylliske landskaber.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i januar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Flyselskab: Austrian
  • Lufthavne: Afrejse fra København Lufthavn til Larnaca Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe 8 kg håndbagage.
  • Overnatning: 4 nætter på E Hotel Spa and Resort. Du kan tilkøbe flere nætter
  • Transfer: Du har egen lejebil inkluderet i prisen
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-