Black Friday 2018 er her og den forbindelse skyder de fleste rejseselskaber vilde tilbud af! Prissammenligningssiden Travelmarket sidder igen i år klar til at hjælpe de rejseglade med, at finde den bedste ferie til den billigste pris. Så hvis du er ude efter et af Black Fridays bedste tilbud, så vil Travelmarket gøre rejsesøgningen til en nem og hurtig leg.

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Hvornår falder Black Friday i år?

Black Friday er skudt igang fredag den 23. november 2018 kl 00:01. Black Friday i løbet af de sidste par år blevet en international dag for vilde tilbud, hvor rejseselskaber offentliggør så lave priser, at det ikke er til at fatte. Flere rejseselskaber holder Black Friday kørende helt til den 26. november kl. 23:59, så det er en god ide, at tjekke en gang om dagen om der nu skulle have kommet nye tilbud ud. Hvis du gerne vil holde dig opdateret omkring denne dag, så holder Ekstra Bladet Rejser dig løbende informeret omkring nyheder og ændringer.

Tips til Black Friday 2018

  • For at finde de billigste tilbud på Black Friday er det vigtigt at du er fleksible omkring rejsedatoer.
  • Tjek mindre lufthavne, de kan have større tilbud på nogen rejser.
  • Finder du et fedt tilbud men ikke er helt vild med destinationen, overvej om du kan rejse med tog eller bus til en destination tæt på.
  • Rejser bliver udsolgt utrolig hurtig, så ikke brug for lang tid på at overveje et tilbud. Book flyet og find ud af det praktiske bagefter.