Black Friday: årets bedste dag for de rejseglade! Fredag den 23 november i år går priserne hos Suncharter helt i sort, og måske er du en af de mange heldige der får fingrene i et af de super fede tilbud!

Hvad tilbød Suncharter til Black Friday 2017?

Suncharter er har fokus på afbuds- og charterrejser og tilbyder årligt over 50.000 rejser med afgang fra Danmark. Til sidste års Black Friday tilbød Suncharter en hel række med tilbud og rabatter med op til 1.000 kroner på deres brede udvalg af destinationer omkring i verden.

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Hvad kan vi forvente af Suncharter til dette års Black Friday?

Sidste år kunne man spare op til 1.000 kroner per person på rejser hos Suncharter, så vi kan i hvert fald forvente at et lignende tilbud kommer til at dukke op i år. Det er ikke til at sige om rabatmængden kommer til at være den samme eller om Suncharter kan finde på at fyre et endnu federe tilbud af, men en ting er sikkert og det er at Suncharter nok heller ikke kommer til at skuffe i år!

#

Hvordan får du fat på de bedste Black Friday 2018 tilbud hos Suncharter?

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om Suncharters tilbud til Black Friday så er Ekstra Bladet Rejser stedet hvor du skal følge med! Ekstra Bladet Rejser holder dig løbende opdateret på hjemmesiden her om ændringer og nyheder. Fredag den 23 november kl. 00.01 skydes Black Friday 2018 igang, så det er vigtig du sidder klar på dette tidspunkt for at stikke afsted med et godt tilbud og/eller rabat. Linket under fører direkte til Suncharters Black Friday side og det er her tilbuddene og rabatterne kommer til at dukke op på dagen.