Black Friday 2018 er skudt igang, og med det, de bedste tilbud! Black Friday er kendt hvor at være dagen eller ugen op til hvorpå årets bedste tilbud bliver offentliggjort og priserne er som oftes presset helt ned i bund. Det amerikansk koncept har igennem de seneste år har fået fodfæste i Danmark og har derfor fået de fleste rejseselskaber med på bølgen. Derfor er der i år heller ingen undtagelser fra SecretEscapes! SecretEscapes er et rejseselskab der tilbyder luksusrejser til discountpriser, så det skulle ikke forundre nogen hvis de skulle fyre nogen enormt vilde tilbud af!

I år tilbyder SecretEscapes helt op til 70% på deres mange luksusrejser. Black Friday hos SecretEscapes kommer til at vare over hele weekenden og hver dag bliver der offentliggjort nye og utrolig billige tilbud! Tilbuddene varer et helt døgn, men de mange rejser blev hurtigt booket på grund af de helt vildt favorable priser, så det er bare om at være hurtig!

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Hvordan holder du dig informeret om Black Friday 2018?

Hos Ekstra Bladet Rejser holder vi dig løbende opdateret med nyheder, tilbud og andet vedrørende Black Friday 2018 hos SecretEscapes. Hvis det er gode tilbud på rejser du er ude efter til dette års Black Friday så er dette lige præcis stedet hvor du skal følge med. Fra NU og indtil fredag den 23. november 2018 er dagen hvorpå SecretEscapes officielt åbner dørene for Black Friday 2018, så ikke glem at holde øje her siden her for ikke at gå glip af dette års bedste og billigste rejsebookingdag!