Nu er der ikke lang tid til dette års Black Friday 2018 skydes igang, og med det, de bedste tilbud! Black Friday er kendt hvor at være dagen hvorpå årets bedste tilbud bliver offentliggjort og priserne er som oftes presset helt ned i bund. Det amerikansk koncept har igennem de seneste år har fået fodfæste i Danmark og har derfor fået de fleste rejseselskaber med på bølgen. Derfor er der i år heller ingen undtagelser fra SecretEscapes! SecretEscapes er et rejseselskab der tilbyder luksusrejser til discountpriser, så det skulle ikke forundre nogen hvis de skulle fyre nogen enormt vilde tilbud af!

Hvilke tilbud havde SecretEscapes til sidste års Black Friday?

Sidste år offentliggjorde SecretEscapes tilbud på op til hele 70% på deres mange luksusrejser. Tilbuddene varede et helt døgn, men de mange rejser blev hurtigt booket på grund af de helt vildt favorable priser.

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Hvad kan vi forvente af SecretEscapes til dette års Black Friday?

Det er aldrig til at sige hvilke overraskelser der er i vente til dette års Black Friday hos SecretEscapes, men hvad vi godt kan forvente er at priserne helt sikkert får dig tænkte en ekstra gang over om det er i år du skal tage den bedre halvdel med på en luksusrejse!

Hvordan holder du dig informeret om Black Friday 2018?

Hos Ekstra Bladet Rejser holder vi dig løbende opdateret med nyheder, tilbud og andet vedrørende Black Friday 2018 hos SecretEscapes. Hvis det er gode tilbud på rejser du er ude efter til dette års Black Friday så er dette lige præcis stedet hvor du skal følge med. Fredag den 23 november 2018 er dagen hvorpå SecretEscapes officielt åbner dørene for Black Friday 2018, så ikke glem at holde øje her siden her for ikke at gå glip af dette års bedste og billigste rejsebookingdag!