Nu er Black Friday 2018 blevet skudt igang! Risskov Bilferie forlænger nemlig glæderne og giver dig muligheden for at få fingrene i rabatterne på selve Black Friday dagen den 23 november og lader tilbuddene blive helt til mandag den 26 november 2018. Risskov Bilferie er et rejseselskab der i høj grad fokuserer på kør selv-ferier og kan tilbyde lækre rejsepakker til enten kvart-, halv- eller helpension til Danmarks bedste priser.

Hvad tilbyder Risskov Bilferie til dette års Black Friday?

I år giver Risskov Bilferie deres kunder muligheden for at få fingerne i rabatter meget længere tid end normalt. Til gengæld bliver kun de bedste og billigste tilbud liggende på selve Black Friday dagen den 23. november. Da mange af rabatterne følger først til-mølle-princippet er det vigtig, at du slår til hurtigt for at få fingerne i de fede tilbud!

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Hvor lang tid varer Black Friday 2018?

I år varer Black Friday fra den 23 november kl. 00:01 til den 26 november kl. 23:59, så det er bare om at huske disse datoer så du ikke går glip af de bedste og billigste tilbud.

Tips til hvordan du finder de bedste og billigste Black Friday tilbud

Når du kigger efter tilbud på Black Friday er det vigtig at du ikke fokuserer alt for meget på at rejse på en specifik dato, men heller vægter fleksibilitet højere. Jo mere fleksibel du er jo bedre og billige tilbud har du mulighed for at få fingrene i!