Black Friday 2018 er lige på trapperne og i den anledning forbereder Primo Tours sig på at fyre fede tilbud af! Primo Tours tilbyder charterrejser til hele verden, så hvis du gerne vil have fingrene i de bedste og billigste charterrejser så er det bare at følge med på siden her. Hos Ekstra Bladet Rejser holder vi dig løbende opdateret omkring Primo Tours Black Friday tilbud.

Hvad kan vi forvente af Primo Tours til Black Friday 2018?

Sidste år tilbød Primo Tours en række utrolig billige charterrejser til forskellige destination over hele verden. Da det var først til mølle princippet blev billetterne hurtigt udsolgt under dagen. Igen i år forventer vi at rejseselskabet kommer til at tilbyde nogen fede rabatter og tilbud, men hvad de tilbyder må vi stadig vente lidt med at se.

GÅ TIL PRIMO TOURS HJEMMESIDE >>

Hvornår falder Black Friday i år?

Black Friday falder den 23 november i år, så det er vigtigt du husker denne dato, så du er en af de heldige der slipper afsted med en fed charterrejse!

Tips til hvordan du finder de bedste og billigste Black Friday tilbud

Når du på Black Friday søger efter tilbud er det vigtig du ikke har alt for specifikke datoer i hovedet, men prøver at være så fleksible som muligt. Fleksibilitet gør at du har en større chance for at finde de fede og måske lidt gemte tilbud.

  • Hvis du ikke har en specifik destination, sorter KUN efter pris for at finde de billigste tilbud
  • Det er vigtigt du ikke bruger for lang tid på at overveje et tilbud. Rejser bliver udsolgt MEGET hurtigt under Black Friday, så book og find hellere ud af det praktiske bagefter.

Se lignende sider

Black Friday 2018