Nu er vi snart nået til den dag på året hvor de bedste tilbud på oplevelesr bliver offentliggjort. Ja, nemlig Black Friday! Igen i år venter vi spændt på DuGlemmerDetAldrigs Black Friday tilbud og rabatter. Alt fra wellnessophold til whiskysmagning, DuGlemmerDetAldrig tilbyder et stort og varieret udvalg af oplevelser.

Hvad tilbød DuGlemmerDetAldrig til Black Friday 2017?

Sidste år offentliggjorde DuGlemmerDetAldrig en lang række tilbud på op til HELE 65%, samt en rabatkode hvor man sparede minimum 25% på alle oplevelser. Black Friday tilbuddene sidste år var gældende hele døgnet på selve dagen.

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Hvad kan vi forvente af DuGlemmerDetAldrig til Black Friday 2018?

Under Black Friday er det aldrig til at vide hvad der dukker op af fede tilbud, men en ting er sikkert, og det er at DuGlemmerDetAldrig igen i år kommer til at følge med på Black Friday bølgen. Normalt bliver der ikke før på selve dagen offentliggjort, hvilke tilbud der kommer, men DuGlemmerDetAldrig har i år fortalt at de vil minimum give 25% rabat på alle oplevelser. Det vil sige at man kan spare mellem 25 og 65% på forskellige tilbud. Dette tilbud vil kun var i 24 timer på dagen, så det er bare om at være hurtig hvis du gerne vil have fat i de bedste tilbud!

Hvad skal man gøre for at få fat på de bedste tilbud?

Hos Ekstra Bladet Rejser holder vi dig løbende opdateret omkring Black Friday og eventuelle nyheder, så hvis du gerne vil få fingerne i de bedste rabatter så er det bare om at følge med på vores side. Fredag den 23 november kl. 00.01 bliver Black Friday skudt igang, så kom ind på vores hjemmeside og tryk via vores direkte link til DuGlemmerDetAldrigs hjemmeside for årets tilbud.