Spa- og wellnessophold

Se her vores tilbud på billige wellnessophold

Hvis du trænger til at komme på spa- og wellnessophold, så hjælper vi gerne. Hos Ekstra Bladet Rejser får du både vores gode sparetip og chancen for at gøre dig et kup!


Seneste deals

Billige wellnessophold Sparetips Rejseformer
Ahhhh….. Findes der nogen bedre måde at slappe af på, end at sidde i en jacuzzi og nyde et glas kold champagne? I Danmark er interessen for spaophold stigende, og der er et hav af gode tilbud at finde. Du kan på få dage koble helt fra, og du skal kun tænke på at forkæle dig selv. På et spaophold er der noget for enhver smag. Og der er masser af billige wellnessophold at finde. Forestil dig at bruge en dag på lækker ansigtsbehandling eller ren afslapning i en sauna. Når du bestiller et spaophold drejer det sig 100% om nydelse og velvære. Her hjælper vi dig til at finde et fantastisk wellnessophold til en billig pris!

Hvad betyder et spa- eller wellnessophold?

Når man snakker om ture på spa eller wellnessophold, så menes der som oftest det samme. Ord som sundhed, afslapning og velvære beskriver meget godt det at være på et wellnessophold. Der bliver fortsat flere hoteller som tilbyder luksuriøse spafaciliteter. Det kan være for dig, der gerne vil væk fra hverdagens stress og jag. Som oftest er der flere slags vandbassiner, boblebade, saunaer og kurbade. På wellnessopholdene står personalet klar til at tilbyde dig et helt udvalg af behandlinger. Vælg blandt andet mellem helkropsmassage, ansigtskurer eller aktive træningstimer for både krop og sind. Spa og wellness er blevet meget populært, og samtidig er tilbuddene kun blevet bedre. Du kan altså nemt finde et spaophold for billige penge, så længe du ved hvordan.
Til toppen

Hvordan finder jeg de gode tilbud på wellnessophold?

Når du er på udkig efter et billigt spa- eller wellnessophold, er det godt at være opmærksom på, hvad tilbuddene inkluderer. Der er mange tilbud på wellness, hvor værelse og adgang til spaområdet er inkluderet. Derudover kan der også være billige ophold, som inkluderer måltider eller har en fri voucher! En voucher er en værdikupon, der blandt andet kan benyttes til en ansigtsbehandling. Som oftest indgår behandlinger ikke i selve opholdet. Søg derfor gerne efter de gode tilbud, der har vouchers eller rabatter på behandlingerne. Et andet godt råd for at finde et billigt spaophold er, at medtænke dine transportmuligheder. Måske har du fundet den helt rigtige pris på selve spaopholdet, men prisen på flybilletterne dertil er tårnhøje. Du kan spare mange penge ved at lave en god research på transport, og vælge den transportform, der er billigst.

Til toppen

Hvordan sparer jeg flest penge på mit wellnessophold?

Ønsker du at gøre brug af wellnessopholdets mange tilbud på behandlinger eller yogatimer? Så kan du med fordel vælge de hoteller, der uddeler vouchers eller tilbyder gode rabatter. På den måde kan du slappe lidt ekstra af, velvidende om, at du har sparet penge på dit ophold. Du kan også kigge lidt på dine transportmuligheder, da det ofte ikke er inkluderet i spaophold. Er du ude i god tid, så kan du finde billige flyrejser til mange af storbyerne i Europa. Vælger du dog dit spa- og wellnessophold i Danmark, så er det helt aktuelt at kigge på bus og tog. Blandt andet har DSB og Arriva gode tilbud på billige rejser. Ønsker du eventuelt et ophold i Nordtyskland, så er toget bestemt en billig mulighed. Bussen er også en rigtig god idé, hvis du vil billigt afsted, og det er både ved rejser i og udenfor Danmark.
Til toppen

Kombiner dit wellnessophold med udenlandske oplevelser…

Det er altid en mulighed at kombinere spa- og wellness med en spændende storbyferie, idylliske naturomgivelser eller en solrig badeferie. Her giver vi nogle bud på, hvilke rejser du kan tage på.

  • Storbyferie: Gå på opdagelse i nogle af Europas helt magiske metropoler, og få en masse nye billeder til albummet, samt dejlige minder med venner/familie. Det er helt perfekt at kombinere et wellnessophold med dage fyldt med sightseeing. Her kan du efter en lang dag, med mange kilometer i benene og en masse indtryk, vende hjem til dit hotel med spaområde. Her kan du rigtig slappe af i de varme bade og de varme dampe og rigtig nyde alt det, som du har oplevet i storbyen. Og det behøver slet ikke at være dyrt at kombinere storbyferie og wellnessophold. Byer som især Berlin og Budapest er velbesøgte for bl.a. deres spahoteller.
  • Charterrejse: Det er altid skønt at tage sydpå og nyde det gode vejr, ved Middelhavets lange kyststrækning. Men forestil dig at toppe ferien med et hotel, hvor der er spaområde - måske den ultimative ferie, hvis du søger 100% afslapning og varme omgivelser. Flere ferie-resorts er begyndet at skabe flere faciliteter for deres gæster og heriblandt spaområde. På den måde er der både plads til at nyde solens varme stråler på stranden, og derefter tage en velfortjent siesta i spaens forskellige bade og saunaer. Det lyder sikkert dyrt, men det behøver slet ikke at være vanskeligt at finde tilbud på wellnessophold kombineret med en charterrejse. Hold blandt andet godt øje her på siden, da vi spotter efter billige wellnessophold.
  • Weekendtur: Hverdagen kan være rigtig travl, og det med at rejse på en længere rejse, kan til tider være svært. Derfor vælger mange at tage på et wellnessophold i Danmark. Danmark er fyldt med fine spahoteller, der både kan være beliggende i storby, ved idylliske naturområder eller langs kysterne. Ved at tage på spa-weekendtur i Danmark, skal du ikke nødvendigvis bruge meget tid og penge på at komme afsted. Og så er Danmark i sig selv et rigtig spændende land, som du kan gå på opdagelse i, når du trænger til at komme lidt væk fra aromalysene og den varme sauna. Men det er ikke kun i Danmark, at du kan tage afsted i blot en weekend. Mange vælger at flyve eller at pakke bilen og tage afsted til et skønt wellnessophold i udlandet.

Til toppen