Billige weekendophold

Kom billigt afsted på et weekendophold!

Et billigt weekendophold for 2 eller en billig forlænget weekend i London? Uanset hvad du søger, så er der gode tilbud at finde! Vi har her fundet forskellige tilbud til dig, hvor du kan spare en masse penge på dit næste billige weekendophold.


Seneste deals

Skiferie i ØSTRIG? Alpeidyl på hotel med panoramaudsigt

fra Kr.1379 per person
28 december 2018 - 11:17

SUPER BILLIGT! Flyv til Dublin tur/retur i januar fra kun 299,-

fra Kr.299 per person
20 december 2018 - 10:42

Rejseformer Destinationer Sparetips

Drømmer du om ferie, og har du ikke lige en uge, du kan hive ud af kalenderen? Så er et billigt weekendophold lige sagen! Det behøver ikke at være dyrt at komme afsted i en weekend. På et weekendophold har du muligheden for, at koble af fra hverdagens stress og jag. Og du behøver ikke at bruge ekstra fridage på det. Der er mange muligheder for at komme på billige weekendophold. Danmark har mange smukke naturområder at byde på, og der er masser at udforske i storbyerne. Går du med en idé om at komme på et billigt weekendophold i udlandet, så er det bestemt heller ingen hindring! Der er masser af billige weekendophold, og vi hjælper dig med gode tips til, hvor du finder de billige rejser og getaways.

Hvad slags billige weekendophold kan jeg søge efter?

Der er mange måder at bruge sin weekend på, og som oftest skal det gerne kunne gøres billigt. Her er inspiration til nogle forskellige måder at komme på et billigt weekendophold.

 • Storby: Europa har utroligt mange flotte hovedstæder og storbyer, som hver især har sit unikke præg! Fordelen ved at rejse til storbyer er, at der er mange billige hoteller at vælge imellem. Og ikke nok med det, så er der også mange billige flybilletter at finde. Dit billige weekendophold kan altså godt bookes til en fantastisk pris! Du behøver nødvendigvis heller ikke at pakke dit pas for at komme på storbyferie. København er en utrolig smuk by, hvor der er rig mulighed for at opleve en masse. Der er mange tog- og busafgange, og du kan sagtens skaffe billetterne billigt.
 • Natur: Måske er du en af dem der sætter pris på at gå en tur langs stranden, eller at gå på opdagelse i storartede skove. Mange hoteller ligger i naturskønne omgivelser. Så du skal ikke langt væk fra hotellet, før du står i smukke naturområder. Hvad end du er til kyst, skov, bjerglandskab eller noget helt fjerde, så er der en rejse for dig!
 • Spa og wellness: Udbuddet af spa og wellnessophold er stigende og det samme gælder de gode tilbud. Det er helt aktuelt at bruge sit weekendophold på at nyde spaområdet og forkæle sig selv. Her kan du slappe helt af og koble fra efter en hård arbejdsuge. Du finder billige spa og wellness ophold både i og udenfor Danmark.
 • Feriecenter: Ønsker du at overraske børnene med et weekendophold? Så er et feriecenter måske lige sagen for at komme billigt afsted. Her booker du en ferielejlighed, og prisen kan inkludere badeland og mange andre faciliteter. Der er noget at give sig til for hele familien. Feriecentre er populært i Danmark, og du kan spare mange penge ved at pakke bilen og køre turen selv.
 • Forlystelsespark: Måske har du tænkt at tage på weekendtur i e en forlystelsespark. Legoland i Billund er et hit hos børn, med dets mange børnevenlige forlystelser. Er du til lidt mere vilde forlystelser, så er en udflugt med vennerne til Heide Park i Nordtyskland et godt bud. Uanset hvilken forlystelsespark du drømmer om at se, så er der gode tilbud at finde på billige weekendture. Du kan hurtigt få dig en sjov weekend, når du søger efter et weekendophold i en forlystelsespark.
 • Kærestetur: Er der nogen bedre måde at fejre kærligheden til hinanden, end at tage sin bedre halvdel med en tur op i London Eye? Eller hvad med at spise en romantisk middag sammen i hjertet af Paris? Du kan sagtens invitere din partner på et romantisk weekendophold til billige penge! Lad dig inspirere, og giv en overraskelse, som din partner aldrig vil glemme.
 • Skitur: Måske er du en af dem, der drømmer om en aktiv ferie på ski, men ikke har tid og råd til at rejse i en hel uge. Du kan finde små billige smutture til de smukke sneklædte bjerge, og stadig nå hjem til de daglige gøremål om mandagen.

Til toppen

Hvor kan jeg tage på billige weekendophold i Danmark?

Det behøver langt fra at være kedeligt at rejse rundt i Danmark, da landet har en masse at byde på. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor du kan tage hen på billige weekendophold i Danmark. Vi har her nævnt nogle af de byer, som vi kan anbefale, når du vil finde et weekendophold til en god pris!

 • København: Hovedstaden af Danmark er et must at opleve, og byen gemmer på en masse flotte gader, kunst og fantastiske caféer! Denne utrolige havneby har bevaret mange af de gamle bygninger. Det giver en helt særlig følelse, når du går gennem byens gader. Blandet andet er en gåtur langs Nyhavn helt fantastisk med alle lystbådene og de farverige bygninger. Her er også en masse hyggelige caféer, hvor du kan få danske specialiteter og nyde sommersolen med en kold øl! København har et hav af seværdigheder som blandt andet Rundetårn, den lille havfrue og Tivoli. Og der er mange tilbud på hoteller i byen, så man kan sagtens komme billigt afsted! Der er også flere muligheder, hvad angår transport. Undersøg derfor gerne priserne for bus, tog, fly eller færge. Du kan ofte finde meget billige billetter, såsom DSB's orangebilletter.
 • Århus: Har du oplevet "Smilets By"? Århus er kendt for mange ting, og byen har en masse at byde på. Århus er blandt andet kendt for museumsbyen "den gamle by", der går helt tilbage til 1500-tallet. Her bliver du taget med på en tidsrejse op igennem årene. Museer som ARoS og Moesgaard er blot et lille bud på nogle af byens spændende museer. Du kan også gå på opdagelse rundt i Århus' gader. Her kan du opleve de spændende kvarterer, som gemmer sig overalt i denne fantastiske by. Og bare rolig! Her er masser af tilbud på hoteller at booke sig ind på, så det behøver ikke at koste dyrt at tage på et billigt weekendophold!
 • Odense: Er der noget Odense er kendt for, så er det den berømte forfatter H.C. Andersen. Du kan stadig se forfatterens barndomshjem, hvor hans tegninger og papirsklip er udstillet. Men Odense er meget mere end det! Storbyen rummer masser af gamle historie, der går tilbage til vikingetiden. Og ikke nok med det, så kan du opleve Fyns største marked med friske landbrugsvarer. Det afholdes hele året rundt hver onsdag og lørdag. I byen er der også et hav af hyggelige caféer og spændende butikker.

Til toppen

Hvor kan jeg tage på billige weekendophold i udlandet?

Der er mange fantastiske steder i Europa at tage på billige weekendophold. Her er nævnt nogle af de lande, som vi finder helt ideelle for et spændende og billigt weekendophold.

 • England: English breakfast og Premier League. England er kendt for mange ting, og der er masser at opleve i dette smukke land. England er blandt andet kendt for sin historiske fortid. Du finder gamle fæstninger og vigtige lokationer, der vidner om Englands utrolige historie. Den historiske hovedstad, London, er også højt eftertragtet blandt turister. En ting er byens flotte seværdigheder og pulserende liv. En anden ting er, at du også kan komme billigt afsted til London! Der er også mange muligheder for den fodboldinteresserede i den engelske Premier League. Du kan nemlig vælge at tage afsted på en fodboldweekend sammen med vennerne. Oplev stemningen i Old Trafford stadion i Manchester, eller hvorend din favoritklub spiller. Der er et hav af billige afgange mod England, så det at bestille flybilletter behøver ikke at være en dyr fornøjelse.
 • Irland: Der er masser af beundringsværdig natur i Irland. I den vestlige del af Irland finder du Cliffs of Moher. Her kan du vandre rundt og se de helt utrolige klippeformationer. Der er også mulighed for at besøge nogle af Irlands smukke nationalparker. Du finder nationalparken, Wicklow Mountains, lidt syd for hovedstaden Dublin. Ved at finde et billigt hotel, i nærheden af Dublin, kan du mikse natur og storby på din ferie. Tænk bare, at kunne nyde den berømte irske øl, Guinness, på en af Dublins hyggelige pubber.
 • Holland: Hvad med at tage på forlænget weekend i landet, der er kendt for sine tulipaner og vindmøller? Holland er et helt specielt land, da en stor del af fastlandet kun består, grundet dæmning- og slusesystemer. Det er med til at holde havet ude, så landet ikke oversvømmes. En billig måde at opleve dette unikke land er, at tage en tur til hovedstaden, Amsterdam. Byen er fyldt med kanaler, hvor du kan komme på kanalrundfart og se byen fra en helt anden vinkel. Du finder masse af spændende pladser og det berømte flowermarket og Red Light District. Du kan også se nogle af Rembrandts populære malerier på Rijksmuseet, såsom The Night Watch.
 • Tyskland: Nabolandet Tyskland har nogle helt fantastiske byer, og gode tilbud på weekendophold. Der er utallige små landsbyer, hvor du kan tage til, og blandt andet få en oplevelse af den tyske madkultur. Eller hvad med en tur til storbyen Köln? Her kan du se den prægtige domkirke i centrum af byen. Du kan også tage en tur til Berlin, der er beriget med historier og monumenter fra anden verdenskrig. Og hvad endnu bedre er, så er der billige tog- og flybilletter til denne fantastiske tyske by.
 • Frankrig: Frankrig har utallige vinmarker, og du kan dufte nybagte croissanter fra enhver café. Frankrig er kendt for sine mange flotte provinser, hvor vinproduktionen hører til. Nævneværdig er Paris, hvis du ønsker at tage på et billigt weekendophold. Paris er kendt for sine flotte museer, og Louvre museet er en af de mest kendte. Her hænger mange populære malerier, heriblandt det italienske portrætmaleri "Mona Lisa". Og lige så fascinerende det er inde på museet, lige så smukt ser det ud udefra! Når du nu er i Paris, så er Eiffeltårnet helt sikkert også et besøg værd!
 • Spanien: Hvis du er på udkig efter billige weekendophold i det spanske rige, så er de to byer, Madrid og Barcelona helt ideelle! I Madrid kan du gå en tur langs den mest besøgte boulevard i byen, Gran Via. Er du interesseret i museer, ja så er Barcelona et godt sted at tage hen, når du gerne vil rejse billigt! Mange af byens museer tilbyder nemlig gratis entre den første søndag i hver måned! Og ja, så er Spanien jo også kendt for deres fantastiske tapas.
 • Ungarn: I Ungarn kan du finde landets hovedstad Budapest, som er billigt, når du blot vil på et weekendophold. Men selvom det er billigt at rejse til Budapest, så er byen bestemt ikke kedelig! Byen består ikke kun af flot arkitektur og hyggellige små gader. Den storslåede flod Donau løber igennem Budapest og giver byen et helt unik præg!
 • Tjekkiet: Har du lyst til et billigt weekendophold, så er Prag helt sikkert et godt bud. Det tager ikke lang tid at flyve til denne hovedstad i Tjekkiet, og der er masser at gå rundt og opleve. Prag er kendt for at være en by, man kan gå omkring i til bens, for at komme rundt til det forskellige seværdigheder. Mest kendt er nok Borgen, som et kæmpe bygningsværk, der er præget af flere stilarter igennem tidens løb. Du finder også den gamle rådhusplads, som er en oase for turister, fyldt med små boder og gøgl.

Til toppen

Hvor finder jeg de billige weekendophold?

Er du på udkig efter billige weekendophold eller en forlænget weekend, så søg efter de billige flybilletter. Du kan komme billigt afsted til de fleste Europæiske hovedstæder, og der er mange afgange. Mange lavprisselskaber dækker ruter til storbyerne, så søg gerne efter, hvor det er billigst at tage til. Du kan også kigge på, hvilken lufthavn du kan flyve billigt fra, da prisen kan variere meget. Eksempelvis er flybilletterne til Berlin ofte billigere fra Billund end fra Aalborg. Du kan også søge efter billigt hotel og flybilletter i last minute. Der er der en stor chance for, at du kan komme billigt afsted på weekendophold. Hvis du gerne vil forberede dig godt, så kan du også undersøge, hvor meget det koster at leve i den by eller det land du gerne vil til. Så har du en god fornemmelse af, hvad du skal bruge på eksempelvis mad og drikke. Og når du nu er ved det, så kan du med fordel undersøge om der er nogle gratis ture, hvor du kan deltage. Så kan du spare lidt ekstra og have flere penge til fornøjelse.
Til toppen