Vinterferien 2019

Find gode tilbud på vinterferie rejser

Den danske vinter er kold og våd, og i februar længtes du måske efter et afbræk fra det danske klima. Heldigvis ligger Vinterferien måske lige når du allermest har brug for den! Her finder du alt fra solrejser til skirejser i anledning af dette års vinterferie.


Hvor skal jeg tage hen på Vinterferie i 2019?

  • Europæiske destinationer: I februar er turismen på noget at det laveste i mange europæiske storbyer, hvilket også drager priser på hoteller drastisk ned. Da europæiske lande holder ferie på meget forskellige tidspunkter under vintersæsonen er det den perfekte periode for rejser til de mest besøge sommerdestinationer. Selvom det er vinter i Europa, så har den sydlige del stadig en del sol og temperaturer der rækker helt op til over 20 grader i denne måned. De mest populære storbysdestinationer i Sydeuropa for danskerne i vinterferien er storbyer som Barcelona, Malaga og Rom. Andre poplære destinationer i Europa, hvor vinteren er forholdsvis mild er storbyer så som London, Manchester, Paris og Amsterdam.
  • Spanien: Hvis du vil forblive i Europa, men stadig opleve at ligge på en varm strand, skal du til Gran Canaria. Med en gennemsnitstemperatur på 21 grader i februar måned er Gran Canaria blevet en meget populær feriedestination i vinterperioden. I februar kan man forvente 11 timers dagslys, hvor solen næsten altid skinner.
  • Skiferie: I vinterperioden er der mange lande i der tilbyder lækre og billige skirejser. Især Norge og Sverige er populære destinationer for danskerne. Trysil i Norge og Isaberg i Sverige er store skisportssteder der er kendt blandt danskerne. Disse steder er blandt andet ekstra gode for børnefamilier. Hvis man er mere erfaren på ski, så er Østrig og Frankrig rigtig populære rejsemål. Områderne i disse lande har mange vilde steder at til at stå off-pist og højere bjerge end hvad du finder i Norge og Sverige. Festen er heller ikke langt fra løjpen i Østrig og Frankrig, hvor ”afterski” er blevet et populært udtryk. Hvis du nu mere er til langrend, er Oslo i Norge et utrolig godt sted at tage hen. Ud over at kunne bo billigt i Oslo så er langrendsløjperne kun et par t-stop fra centrum, hvor man helt gratis kan gå på de flere hundrede kilometer løjper der strækker sig langs byen.
  • Tropiske destinationer: Hvis du gerne vil rigtig ned til varmen har Sydøstasien rigtig gode destinationer at byde på. Thailand og Vietnam er rigtig populære steder at tage hen i vinterperioden på grund af deres varme klima og deres lækre strande. Udover at være kendt deres smukke natur er der ikke langt til landenes sprudlende storbysliv i en af deres kendte byer. Tager du til Sydøstasien er det flybilletten der har den høje pris, mens selve opholder i landet er meget billigt. Hvis du ønsker mere luksus på din Vinterferie er er Dubai lige tingen. Storbyen kommer man ikke til at kede sig i. Der findes sol og strand, men også et vildt byliv med noget af den smukke skyline der findes i verden.

Tips og tricks til rejsesøgningen

  • For at få fingrene i de billigste flybilletter skal du booke din rejse 53 dage i forvejen. Her ligger den gennemsnitslige besparelse på 26 procent, men mange gange kan man og spare en stor sum finde sin billet lige efter jul.
  • De billigste flybilletter er til at finde i afgangene imellem 18:00 og 00:00.
  • De dyreste flybilletter er til at finde midt på dagen imellem 10:00 og 15:00.
  • Den billigste afrejsedag er tirsdag eller onsdag, mens lørdag er den dyreste.