Rejs billigt på storbyferie

Find et godt tilbud til en af verdens storbyer

At rejse rundt i nogle af verdens storbyer er både spændende og helt fantastisk, når du kun kan rejse i få dage. Vi hjælper dig til at finde de billige rejser til din næste storbyferie, så du kan komme afsted til en god pris!


Seneste deals

SUPER BILLIGT! Flyv til Dublin tur/retur i januar fra kun 299,-

fra Kr.299 per person
20 december 2018 - 10:42

Sparetips Praktisk information Destinationer

Har du et ønske om at rejse lidt rundt i andre lande, så er storbyferier en god idé. Her finder du masser at opleve, og du kan komme billigt afsted til en storby. Om du er til kulturelle seværdigheder eller shopping, så er der altid et godt udvalg af storby at finde til dig. Du har mulighed for at arrangere din helt egen storbyferie. Er du mere til pakkerejser, så er der masser af muligheder for billige rejser, hvor fly og hotel er fundet for dig.

Hvad er en storbyferie?

Når du tager på storbyferie, er det ofte en rejse på 2 til 5 dage, hvor du kan gå på oplevelse i en af verdens storbyer. En storbyferie kan være en helt fantastisk oplevelse, og her er blandt andet København en af dem. Ikke nok med, at byen rummer skønne kulturskatte, så er der også steder som Tivoli og København Zoo. Der er lidt for enhver smag i storbyerne, og hver sin storby har noget helt unikt at byde på. Ofte er der koncerter og teaterstykker om aftenen i storbyerne. Og nu vi er ved det, så er der et hav af hyggelige caféer og restauranter i byens gader. Mange vælger at tage afsted på et weekendophold, og denne type ferie behøver ikke at koste dig nogle feriedage fra jobbet. Det er en god, men også billig mulighed for et afbræk fra hverdagens strabadser!

Til toppen

Hvordan finder jeg en billig storbyferie?

Der er mange måder at gøre storbyferien billig på. En ting du kan gøre er at se på destinationerne. London, Prag og Berlin er blandt nogle af de storbyer, hvor du kan finde billige flybilletter og hotelværelse. Samtidig er det en god ide at kigge på afrejsetidspunkt, hvis du gerne vil billigt afsted. Ferieuger som påsken og efterårsferien er ofte dyrere, idet efterspørgslen på flybilletter og hoteller er høj. Søg derfor gerne udenfor de uger, så finder du højst sandsynligt din storbyferie noget billigere. En sidste god ting er at lave lidt research om den by, du tager til. Her kan du planlægge, hvad du gerne vil se samt få en ide om, hvad de diverse entrébilletter koster.

Til toppen

Hvad er godt at vide før jeg booker min storbyferie?

 • Bolig: Før du booker, er det godt at vide, hvad du gerne vil med din storbyferie. Går du efter at komme billigst afsted billigst muligt, da er det helt sikkert relevant at kigge på hostels. Her kan du bo super billigt, men du skal forberede dig på at dele bad og værelse med nogle andre. Måske vil du gerne have et almindeligt hotelværelse. Undersøg da gerne, hvor i byen du vil bo. Jo nærmere du er centrum, jo dyrere bliver priserne ofte. Så der er penge at spare, hvis du nødvendigvis ikke har behov for at bo i centrum.
 • Transport: Det er en god idé at undersøge dine muligheder for at komme til og fra dit hotel. Tjek gerne om, der kører bus eller tog fra lufthavnen, og hvad transfer eventuelt skal koste dig. Ved at undersøge dette på forhånd, kan du allerede spare masser af penge, inden du tager afsted.

Til toppen

Hvor kan jeg tage hen på en billig storbyferie?

Der er et hav af muligheder, når det kommer til at vælge destination for storbyferien. Her nævner vi nogle af de populæreste destinationer.

 • København: Du behøver ikke at rejse langt for at komme på storbyferie, for København er helt sikkert en interessant storby. Her er noget at opleve for alle, om du er til forlystelser, sightseeing eller noget helt tredje. Der er mange fine slotte og masser af museer. Der er rigeligt at se i København, så kedeligt bliver det ikke. Og hvad bedre er, så er der mange muligheder for at sammensætte en billig storbyferie til København!
 • Berlin: Denne tyske hovedstad er fyldt med historie, og det er især den berømte Berlinmur, som du stadig kan se rester af. Du finder masser af museer og samtlige monumenter, og ej at forglemme Berlins historie fra 2. verdenskrig Men det er ikke alt Berlin har at byde på. Du kan til enhver tid besøge en af de hyggelige caféer i byens gader og i weekenderne er byen fyldt med markeder. Priserne på ture til Berlin er ofte billige. Du kan både komme med bus, tog og fly til gode priser!
 • Amsterdam: Tag en gåtur langs kanalerne eller hop ombord på en kanalrundfart. Amsterdam er en super hyggelig by med masser af markeder, teatre og meget mere. Byen er ikke så stor, hvorfor du kan gå rundt til de fleste attraktioner. Ellers kan man let benytte sig af sporvognen eller leje en cykel for at komme rundt.
 • Rom: Et godt bud på en spændende storbyferie er Rom. Her kan du spise herlige italienske retter, og bare nyde byens atmosfære. Roms gader er fyldt med flot arkitektur, og det er også her i byen, at du finder det berømte Colosseum og Vatikanstaten. I Vatikanstaten ligger Peterskirken, der blandt andet er kendt for at være stedet, hvor Paven bliver udvalgt.
 • Budapest: Budapest er et godt valg til en billig storbyferie. Mad koster mindre end i Danmark, og byen er helt fantastisk at gå på opdagelse i. Floden Donau løber op igennem midten af denne storby, hvilket giver Budapest en ekstra charme.
 • London: London er fyldt med flotte broer, bygninger og masser af oplevelser! Ikke nok med, at byen er utrolig populært for turister, så er det også en billig destination. London har mange flotte kvarterer såvel inde som udenfor centrum, så der er noget at se uanset, hvor du går hen. London er blandt andet kendt for London Eye, Big Ben, og deres fantastiske historie.
 • Barcelona: Denne spanske by er kendt for mange ting. Barcelona er rig på kultur, hyggelige boder og tapasrestauranter, men især også for fodbold. Fodboldklubben FC Barcelona holder til i byens stadion Camp Nou, der bestemt også er spændende at aflægge et besøg. Det kæmpe stadion kan rumme knap 100.000 fans, og du kan både opleve stadionen og museumsdelen omkring klubben.
 • Paris: Paris er kendt for at være kærlighedens by, og den lever godt op til dette. Med sine flotte parker og hyggelige caféer er Paris perfekt til en storbyferie. Du kan se Eiffeltårnet og den kendte katedral Notre-Dame, hvor begge er helt utrolige at se. Om aftenen er der mulighed for at besøge det berømte Moulin Rouge, der før i tiden var kendt for sine smukke, dansende kvinder. Sådan er det stadig idag, og der er opvisninger i særklasse! Du kan se det flotte Can Can danseshow.
 • Prag: Storbyen Prag er en del billigere at spise ude i, end her i Danmark. Her kan du spise dig godt mæt og få en god kulinarisk oplevelse til en god pris! Udover det, så er Prags slot og Karlsbroen bare nogle af de flotte seværdigheder, som byen har. Der er gode tilbud på storbyferier, der går til Prag, hvilket jo bare er en bonus!
 • New York: Amerika har mange spændende storbyer, og en af dem er New York. New York er kendt som byen der aldrig sover, hvilket du også vil kunne opleve er sandt. New York har utrolig meget at byde på, og byen er gigantisk! Det er en god idé at planlægge rejsen hertil, så du ved, hvad du gerne vil nå at se. Flyveturen er lidt længere end til de europæiske destinationer, så det er en fordel at have mere end 2 dage i denne storby.

Til toppen