De bedste rundrejser i Europa og i verden

Her finder du billige rundrejser med rejseleder, hoteller, fly og meget mere

Vil du også opleve så meget som muligt på din ferie? Så er en billig rundrejse helt sikkert noget for dig! Hos Ekstra Bladet Rejser finder du de bedste rundrejse-tilbud, så du har råd til flere rejseoplevelser!


Seneste deals

10 bedste websteder og app til rundrejsen Tips til den perfekte rundrejse
Ofte sker det, at vi ikke har nok tid til at opleve alt det, vi gerne vil, når vi er på ferie. Men det er så her, at rundrejser kommer ind i billedet. Ved at tage på en rundrejse i Europa eller i verden har du allerede på forhånd planlagt at se så meget som muligt. Og du kan endda nemt finde billige rundrejser hos de forskellige udbydere! Skal din rundrejse være med dansk rejseleder, eller leder du efter en billig rundrejse i Thailand? Udvalget er bredt, så start søgningen allerede i dag.
En rundrejse er et fantastisk eventyr, men det kan være svært og tidskrævende at planlægge rundrejsen selv. Du skal finde billige flybilletter, hvor afgangen passer med dit billige hotels indcheckningstider. Og ikke mindst skal du selv sørge for transporten. Men der er heldigvis masser af hjælp at hente, specielt på nettet og apps.

Her er en liste over de 10 bedste websider og apps til at hjælpe dig på rundrejsen:

# Navn Hvad?
1. Google Translate Oversætter ord og sætninger til et andet sprog. Så forstår alle hinanden,
hvis du ikke taler sproget!
2. Valuta+ Udregner og sammenligner de forskellige valutaer - super enkel at bruge!
3. TripAdvisor Anbefalinger fra andre besøgende af stort set ALT! Restauranter,
attraktioner, seværdigheder… You name it!
4. AroundMe Praktisk infomation om hvad der befinder sig omkring dig. Såsom
supermarkeder, hospitaler, banker og meget mere.
5. Google Maps UUNDVÆRLIGT navigationssystem, som du både kan bruge on- og offline,
så du ikke bruger alt for meget data.
6. Where is Public Toilet Database med over 280.000 offentlige toiletter, så du kan skynde dig
til et af de nærmeste!
7. WeatherPRO Leverer detaljerede oplysninger om vejret. Og vigtigst af alt - de er korrekte!
8. SAS Survival Guide Indeholder hundredevis af overlevelsesteknikker. Så kan du overleve
enhver slags ferie!
9. FlightAware Hold øje med flyene i realtid, så du altid er opdateret om forsinkelser.
10. TripIt LIFESAVER! Holder styr på alle dine bookingnumre og bekræftelser,
og den kan lave en rejsebeskrivelse til dig!

Til toppen

Du behøver dog ikke planlægge rundrejsen helt selv. Mange rejsebureauer har allerede sammensat de mest eventyrlige rundrejser, hvor flere af de større poster er sat sammen for dig. Hvad end du er mest til busrejser, kør-selv ferier eller charterrejser, så er det muligt at tage på rundrejse. Disse kan du både få til europæiske og mere eksotiske destinationer rundt om i verden. Og du kan sagtens finde en billig rundrejse, som passer til dit budget!

Her er nogle tips til, hvordan du vælger den perfekte rundrejse for dig:

  • Rejsens længde: Vil du afsted på en 1- eller 2-ugers rundrejse? Måske kortere eller længere? For det meste er den enkelte rundrejses længde allerede fastsat af rejsebureauet. Men det er muligt at finde billige rundrejser med forskellige længder. Når du vælger rundrejsens længde, bliver du også nødt til at overveje budget og destination. Længere rundrejser er nemlig oftest dyrere, og hvis du gerne vil på en oversøisk rundrejse, skal du også regne med en højere pris samt flere dage, da krydstogtskibet ligger til havn flere steder. Vælger du eksempelvis en rundrejse til Cuba, Vietnam eller Bali, så er de fleste udbudte rundrejser lidt længere. Tager du derimod på rundrejse til Italien, Frankrig eller Spanien, kan rejsens længde sagtens være lidt kortere.
  • Afstande på rundrejsen: Når rundrejsen allerede er arrangeret, vil du også på forhånd kunne se, hvor langt du skal rejse fra sted til sted. Er du villig til at rejse flere hundrede kilometer på én og samme dag? Eller ønsker du, at afstandene er mindre og kan klares på en formiddag? Det er et relevant spørgsmål at stille dig selv, da det at rejse rundt er en stor del af denne type ferie. Destinationen har også stor betydníng i forhold til afstandenes længde. På en rundrejse til USA vil afstandene oftest være større end eksempelvis i Tyskland, da landet er betydelig mindre.
  • Steder og overnatninger: Er du den type rejsende, der gerne vil se så meget som muligt på din rejse? Så kan en rundrejse, med op til flere overnatningssteder, være lige noget for dig. Hvis du derimod gerne vil have tid til at slappe lidt af under rundrejsen, bør du ikke vælge en rundrejse med et alt for stramt program. Heldigvis udbyder rejsebureauerne adskillige rundrejser med forskellige typer af programmer. Så du har mulighed for at vælge den helt rigtige rundrejse, der passer til dine behov og ønsker.
  • Transport: Skal transporten foregå i bus, tog, fly eller bil? Der er mange muligheder alt efter, hvilken type rundrejse du skal på. Er afstandene store, kan fly og tog være den rigtige løsning. Hvis afstandene derimod er korte, vil det måske være bedre med bus eller bil. Fly, tog og bus er offentlige transportmidler, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde turen. Eksempelvis kan du tage på en billig busrejse til Tyrkiet, som er en rundrejse, hvis bussen gør stop i flere lande undervejs. Bilen skal du som oftest selv styre, ligegyldigt om det er på en kør-selv ferie eller med lejebil, hvilket kan give en større frihed til at se og gøre, hvad du har lyst til. Så beslut dig for på forhånd, hvilken transportmulighed du er mest til.

Til toppen