Billige rejser til Zakynthos

Find tilbud på solferier og flybilletter til Zakynthos her

Dejlig solferie, skønne dage med all inclusive og rabatsikre afbudsrejser til Zakynthos… Hos Ekstra Bladet finder du dette og meget mere, når rejsen går til Zakynthos!


Rejsesæson Aktiviteter Transport
Den græske ø Zakynthos er ikke lige så kendt som sine naboøer, men den smukke ø står ikke tilbage for sine mere velkendte naboer.
Strålende sø og blåt hav. Så bliver det ikke meget bedre. Den ideelle sommerferie kan du finde på den græske ø Zakynthos, hvor du både har mulighed for at dase på stranden, møde havskildpadder og dykke ned til spændende skibsvrag. Hos Ekstra Bladet Rejser har vi fundet de bedste billige rejser til Zakynthos. Uanset om du planlægger din ferie i god tid eller er klar til en last minute rejse til Zakynthos, kan du finde inspiration her.
Til toppen

Hvornår skal jeg rejse til Zakynthos?

Vi giver dig et overblik over de bedste tidspunkter, hvor du kan rejse til den græske ø Zakynthos.

 • Sommer: Sommeren er naturligvis det mest populære tidspunkt at besøge Zakynthos. Øens vejr er kendetegnet ved høje sommertemperaturer midt på dagen, så her er det vigtigt, at sikrer dig med en hat, en parasol og noget solcreme. Hvis du gerne vil have en billig rejse til Zakynthos om sommeren, kan vi anbefale, at du prøver i ydermånederne. April, maj, september og oktober hører med til sommeren, og her kan du med lidt held finde en billig rejse til Zakynthos.
 • Vinter: Zakynthos kan være regnfuld om vinteren, og mange resorts er lukkede. Men du kan fortsat bo på hoteller i de større byer på øen. Omkring juleferien kan Zakynthos være interessant at besøge – her får du indblik i, hvordan de lokale fejrer højtiden. Mange er ortodokse, så selve julefejringen finder først sted i januar.
 • Forår: Foråret er mildt og tørt på Zakynthos, og det gør øen værd at besøge, når du er vant til det kølige og regnfulde Skandinavien. Om foråret er der blomster overalt, og hvis du besøger øen i påsken, vil du opleve både parader og fester, der markerer den vigtigste højtid i den ortodokse kirke.

Til toppen

Hvad skal jeg lave på Zakynthos?

Afslapning i solen er den store attraktion på Zakynthos, men øen har rigtig mange andre spændende ting at byde på. Her er nogle af vore favoritter.

 • Bade: Zakynthos har flere strande i verdensklasse. Navagio-stranden er usædvanlig på flere måder. Du kan kun sejle dertil, og når du først er der, kan du sole sig ved siden af et stort skibsvrag, der i omkring 40 år har ligget på stranden. Stranden er omgivet af hvide klipper, der også fungerer som et fornemt udsigtspunkt. En anden populær strand er Kalamakistranden, hvor du i de tidlige sommermåneder kan være heldig at se havskildpaddeæg blive klækket, hvorefter de små skildpadder straks søger mod vandet. Laganasstranden er en mere traditionel feststrand, hvor du kan afveksle dine strandture med en tur til baren.
 • Dykke: Zakynthos er en populær dykkerdestination. Du kan dykke flere steder i vandene omkring øen.
 • Sejle: Det smukke hav lægger op til sejlture blandt de mange øer i området. Der er adskillige operatører, der tilbyder sejlture. Nogle har både med glasbund, så du kan se havets rige dyreliv på tæt hold.
 • Besøge huler: Zakynthos har spektakulære huler flere steder langs kysten. De blå huler i den nordlige ende af øen er de mest berømte. De har fået navn efter vandet, der flyder i dem – det har en helt særligt klar blå farve på grund af kombinationen af vanddybden og skyggeeffekter fra hulerne. Brug penge på en guidet sejltur gennem hulerne – du vil ikke fortryde det.
 • Vær aktiv: Zakynthos er ikke en gigantisk ø, men den er stor nok til, at du kan finde øde områder. Lej en cykel eller tag vandrestøvlerne med på ferie og begiv dig ud i den eksotiske græske natur, hvor du kan møde dyr og planter, der er betydeligt anderledes end det, du vil se på en tur ud i den danske bøgeskov.
 • Spis og drik: Græsk mad er populært, og især hvis du er til alt godt fra havet, kan du være heldig på Zakynthos. Øen har masser af gode restauranter, og hvis barlivet kalder, kan du også både forlyste dig med kolde øl, eksotiske drinks og lokale græske specialiteter som brændvinen ouzo og den harpikssmagende og meget forfriskende hvide vin retsina.

Til toppen

Hvordan kommer jeg til Zakynthos?

 • Fly: Der går direkte fly til Zakynthos, men det er temmelig almindeligt at tage en rejse med en mellemlanding i Athen og så flyve videre derfra.
 • Færge: Hvis du er på det græske fastland, kan du med fordel tage en færge til Zakynthos. Det kan være en del af en billig rejse til Zakynthos, men du kan også vælge færgeturen af ren lyst – den går nemlig gennem smukke ølandskaber og giver mulighed for en perlerække af perfekte feriebilleder.

Til toppen