Billige rejser til Ungarn

Find tilbud på storbyferier, hoteller og flybilletter til Ungarn her

Ungarn er spændende historie, smuk kultur og enestående natur. Vi guider dig til de bedste oplevelser i Ungarn.


I Ungarn finder du både vild natur, moderne byer og spændende historie. Ungarn er den perfekte destination, hvis du vil opleve noget, der på samme tid er eksotisk og velkendt. Hos Ekstra Bladet Rejser har vi fundet de bedste tilbud på billige rejser til Ungarn. Uanset om din næste rejse skal på plads i god tid, eller om du overvejer en last minute rejse til Ungarn, kan du finde inspiration og tilbud her.

Hvilke byer skal du besøge i Ungarn?

Ungarn har mange charmerende byer – her er nogle af vore favoritter.

 • Budapest: Du kommer ikke uden om Ungarns hovedstad. Bag de strenge facader på byens boulevarder finder du et mylder af liv. I torvehallerne kan du nyde lugten af paprika og hvidløg og sætte tænderne i en sprød, nybagt langos. Tag på et flodcruise, kravl af de snørklede, stejle veje til slottet, mens du drømmer om en kold drink, og lad dig betage af det imponerende parlament og de spændende restauranter, der er indrettet i gamle butiks- og fabrikslokaler. I byens zoologiske have kan du komme helt tæt på dyrelivet – og på kurbadene kan du synke ned i varme bassiner, få massage og føle dig som en kejser.
 • Eger: Selv om Eger er en ret lille by, kan du let fare vild og forelske dig. Den historiske by i Nordungarn er berømt for sit slot og sine historiske bygninger. Her finder du også en kobling til landets tyrkiske fortid – en minaret, der er den nordligste historiske af slagsen i Europa. I byens udkant kan du lade dig beruse af smukke udsigter og vin fra de mange vingårde.
 • Szeged: Hvis du ikke kan få nok af solskin, så er Ungarns solrigeste by det helt rigtige sted for dig. Szegeds flotte domkirke troner i bykernen, og gaderne omkring har rigeligt med caféer. Og så gemmer byen på et paprika-og-pølse-museum. Så bliver det næsten ikke mere ungarsk.

Hvad skal jeg lave i Ungarn?

Ungarn er et sammensat land, hvor du både kan opleve usædvanlig natur, boltre dig i kurbade og nyde historiens vingesus og nattelivets charme i byerne.

 • Kurbade: Synk ned i badet, gå ind i saunaen, skej ud, og køb en massage – og mærk stress og spændinger forlade kroppen. Ungarn er berømt for sine mange kurbade, og næsten alle byer har et eller flere af slagsen. Selv, hvis du vælger ikke at forlade Budapest, kan du besøge flere kurbade i verdensklasse. Det er slet ikke så dyrt, så luksusoplevelsen kan sagtens kombineres med en billig rejse til Ungarn.
 • Rideture: Hop op på en hest, og hop i fuldt firspring over stepperne. Eller få en venlig krikke, der vil føre dig langsomt op af bjergskråninger og ud af snoede veje. Ungarerne elsker heste og har lange og stolte traditioner for ridning. Den passion deler de gerne med turister.
 • Cykelture: Hvis cykelsadlen trækker mere end hestesadlen, er der rige muligheder i Ungarn. I løbet af få år er det blevet et cykelland, og mange steder er der gode cykelstier og lækre ruter gennem smukke områder. For eksempel er der en 200 kilometer lang cykelrute rundt om den smukke sø Balaton.

Hvad skal jeg spise og drikke i Ungarn?

Det ungarske køkken har mange nuancer – her er nogle af de ting, vi synes, du skal smage på din rejse til Ungarn.

 • Langos: Sprødt, salt og herligt fedtet. Madbrødet langos er det perfekte mellemmåltid på din tur til Ungarn. Køb det hos gadehandlere i markedshaller, hvor oliekarret står klar til at producere den knasende godbid. Den smager godt med creme fraiche, hvidløg eller bare salt.
 • Gullaschsuppe: Den gode gullaschsuppe giver dig varme i både krop og sjæl. Det er en kraftig kødsuppe, der naturligvis er fyldt med paprika.
 • Pörkölt: Det, vi andre kender som gullasch. En lækker sammenkogt gryderet – der ofte serveres i et udhulet brød, som fungerer som både tallerken og jævner.
 • Tokaj: Ungarns helt særlige bud på en dessertvin, der fuldender ungarnsoplevelsen, når den drikkes på en fortovscafé i Budapest eller – endnu bedre – ved en vinsmagning i distriktet, hvor den produceres.
 • Palinka: Frugtbrændevin, der findes i et utal af varianter. Hvis de lokale inviterer dig til at skåle i palinka, ved du, at du er inde i varmen.

Hvordan kommer jeg til Ungarn?

Der er mange måder at komme til Ungarn på.

Transport:
Fly En billig rejse til Ungarn kan sagtens være med fly. Mange lavprisselskaber flyver til
Budapest, og herfra er der let adgang til det meste af landet.
Bus Bus kan være den billigste måde at komme til Ungarn på. Der findes stadig selskaber,
der arrangerer all inclusive rejser til Ungarn med bus.
Bil Ungarn er inden for rimelig køreafstand fra Danmark.