Billlige rejser til Tyskland

Find din næste ferie til Tyskland allerede i dag

Leder du efter et weekendophold, en kør-selv ferie eller en afbudsrejse? Så er Tyskland lige sagen! Her på siden har Ekstra Bladet Rejser fundet billige rejser til Tyskland. Læs også vores gode råd til, hvordan du får den bedste ferie i Tyskland.


Seneste deals

Bo billigt på 4* hotel i Berlin, og oplev den sprudlende storby

fra Kr.335 per person
18 oktober 2018 - 09:59
UDLØBET

Sparetips Rejseformer Destinationer

Vores smukke nabo Tyskland er et yderst alsidigt land. Ligegyldigt hvilken type rejse du gerne vil på, så finder du den her. På en rejse til Tyskland kan du også få nye og spændende oplevelser. Oplev Brødrene Grimms Eventyrrute, smag på de lækre dråber på den tyske vinrute, eller se en smuk solnedgang ved det tyske Vadehav. Lad Tyskland fortrylle dig med sine mange attraktioner, charmerende landsbyer og skønne natur!

Til toppen

Hvordan kommer jeg billigt til Tyskland?

Når det handler om at komme billigt til Tyskland, er der flere måder, hvorpå du kan spare penge. Vi har fundet lidt tips til, hvordan du kommer på en billig rejse til Tyskland.

 • Kør-selv ferie: Har du en bil, og har du mod på at køre til Tyskland, så kan en kør-selv ferie være en god idé. Fylder du bilen op med familie eller venner, og I alle deler udgifterne, så er der helt sikkert penge at spare. Hvis du kører for dig selv eller kun har én person med på passagersædet, så er der også andre måder, hvorpå du kan spare en skilling. Nu til dags er der flere onlinetjenester, som kan hjælpe dig med at tilbyde et lift mod betaling. Du kan enten tilbyde et lift hele vejen eller bare et vis stykke. Det kommer helt an på, hvad du er til. En kør-selv ferie betyder også, at du kan have en del bagage med hjemmefra, såsom mad- og drikkevarer. Ved at lave maden selv på din rejse, slipper du for dyre regninger på restauranter hver aften. Og hvis du gerne vil have lidt fra grænsekiosken med hjem, kan du også have plads til det.
 • Togrejse: En anden måde at komme billigt til Tyskland på er i tog. Fra de fleste stationer i Danmark har du mulighed for at tage et smut over grænsen med tog. Forvent dog, at der kan forekomme et par skift undervejs. DSB udbyder togrejser til mange spændende destinationer i Tyskland. Hvad enten du leder efter en storbyferie til Berlin eller en vandreferie i Harzen, så kan du tage hertil med tog. Fordelene ved togrejser til Tyskland er billige billetter, mere plads og mindre trafik. Desuden kan du og dine medrejsende drikke en kop kaffe, spille kort eller læse en bog under rejsen. Sørg for at undersøge billetter, priser og rabatter i god tid, for at komme afsted med tog til Tyskland til den bedste pris.
 • Busrejse: Kan du lide at slippe alle bekymringer, når du skal på ferie, så kan du tage på busrejse til Tyskland. Du sætter dig bare ind på sædet, kobler tankerne fra, og så tager buschaufføren over. Ligesom med toget, så kan du både få lidt at spise, tage en lur eller lave krydsogtværs undervejs. Under en busrejse kan du også nyde den smukke natur, der suser forbi udenfor vinduet. Når du skal vælge din busrejse til Tyskland, vil du have mange destinationer at vælge mellem. Busrejser til Tyskland er utrolig populære, da rejsetiden ikke er for lang, men du vil stadig føle, at du er på nye eventyr. I din søgning på en billig busrejse kan du også vælge mellem pakkerejser eller en særskilt busbillet. Pakkerejser betyder, at busselskabet har allerede sørget for transport og hotel. Måske er der endda inkluderet forplejning, som eksempelvis all inclusive på hotellet. Søg efter billige busrejser i god tid, eller prøv at finde restpladser i last minute. Du kan også vælge at sørge for rejsens sammensætning selv. Eksempelvis tilbyder FlixBus billige busbilletter til mange steder i Tyskland. Nogle gange kan du endda spare penge på at booke hotellet selv, hvis du finder et godt tilbud.
 • Pakkerejse: Pakkerejser behøver ikke kun at være til ferie i sydens sol. Der udbydes også pakkerejser til mange forskellige destinationer i Tyskland. Pakkerejserne kan være meget forskellige på indhold, så der er stor chance for, at du finder en pakke, som passer til dig. Ved at købe en pakkerejse til Tyskland, behøver du ikke bekymre dig om noget. Der er sørget transport og overnatning på hotellet samt i nogle tilfælde også forplejningen. Andre gange er der tilmed inkluderet udflugter eller indgange til forskellige seværdigheder.
 • Fly og hotel: I din søgning på billige rejser til Tyskland, kan du med fordel også undersøge at bestille flybilletter og hotel separat. Du kan være heldig at finde en flybillet til billig pris, som netop passer til dine ønsker og behov. Det samme er muligt med hotellet. Ved at bestille og sammensætte din rejse på denne måde, har du større mulighed for at tilrettelægge ferien, så den passer til dig.
 • Afbudsrejse: Nogle af de billigste rejser kan du finde blandt afbudsrejser. Hvis du har is i maven og en god tålmodighed, så kan du få en rigtig billig afbudsrejse til Tyskland. Afbudsrejsen kan både være en pakkerejse, en busrejse eller overnatninger på hotel i last minute. Er du fleksibel og klar på at kunne rejse indenfor kort varsel, så book en afbudsrejse.

Til toppen

Hvilke typer rejser til Tyskland kan jeg tage på?

Tyskland er et stort land, og du kan med sikkerhed finde en rejse hertil, som passer præcis til dig. Her kan du læse om nogle af de typer af ferier, som du kan tage på til Tyskland.

 • All inclusive: Hvem vil ikke gerne kunne sætte sig til bords ved hvert måltid og ikke have rørt en finger selv? Det kan blive virkeligt for dig i Tyskland. Specielt ferier, som foregår uden for de større byer, tilbyder all inclusive. Du starter ferien med god og solid morgenmad, hvorefter du er klar til dagens oplevelser. Hvis du bliver i området, spiser du også frokost på hotellet og det samme med aftensmaden. Og det bedste af det hele er, at du kan spise og drikke alt det du vil. Du har nemlig betalt for det hele hjemmefra!
 • Wellness: Har du brug for at koble helt af fra hverdagens stress, så kan du tage på wellnessophold i Tyskland. Tyskland er et eftertragtet land for wellness, og der findes mange rejser med velvære hertil. Specielt et wellnessophold på den nordtyske kyst kan få dig helt ned i gear. Ferier med wellness kan også indeholde morgenmad, halvpension, helpension eller all inclusive. Lad din næste miniferie være et wellnessophold, og lad batterierne helt op igen.
 • Miniferie: Tyskland er perfekt, hvis du har et ønske om en miniferie eller et weekendophold. Ligegyldigt hvor du bor i Danmark, så kan du hurtigt og nemt komme på miniferie til den anden side af grænsen. Men det er ikke kun afstanden, som gør Tyskland perfekt til en hurtig get-away. Tyskland byder på masser af aktiviteter og seværdigheder for store såvel som små. Under en miniferie i Tyskland kan du tage på kulturoplevelser til Berlin eller gå ture i Harzens natur. Eller måske vil du tage familien med til sjov og spænding i Heide Park? I Tyskland kan du nå at opleve en masse på kort tid.
 • Camping: Har du en campingvogn til at stå ude i haven, eller elsker du at sove under den lette teltdug? Så er der også mulighed for at tage på camping i Tyskland. Her kommer du tæt på den smukke natur og får indåndet en masse frisk luft. På en campingferie har du også mulighed for at spare lidt, da du på de fleste campingpladser selv kan lave mad. Hvis du har familien med, kan campingferie være en god idé. På campingpladser finder du nemlig ofte gode børnefaciliteter, måske endda et badeland.
 • Badeferie: Vil du gerne hoppe i bølgen blå og plaske rundt i vandet? Så behøver du kun at skulle et stenkast fra grænsen. Den nordtyske kyst egner sig vældig godt til badeferier, og de fleste af strandene er brede og med sand. Havtemperaturen minder om den vi har herhjemme, men vandhundene skal nu nok komme i. Hvis du elsker badeferier, men det kolde havvand er ikke lige noget for dig, så kan du tage på ferie til et badeland. Tyskland byder på flere badelande, hvor hele familien kan have det sjovt sammen.

Til toppen

Hvor kan jeg tage hen i Tyskland?

Der er mange fantastiske destinationer i Tyskland. Ligegyldigt hvor du tager hen, så er der altid noget at se og opleve. Her har vi nogle bud på, hvor du kan tage hen i Tyskland:

 • Nordtyskland: Mange har besøgt Nordtyskland, da det er nemt at komme til. I den nordlige region Schleswig-Holstein kan du opleve den tyske del af Vadehavet. Ud til Vadehavet ligger byerne Friedrichstadt, Husum og Skt. Peter-Ording, som med sikkerhed er et besøg værd. I Schleswig-Holstein kan du også opleve de charmerende byer Kiel og Lübeck samt Hamborg. Tager du til den østlige del af Nordtyskland, kommer du til regionen Mecklenburg. Her kan du udforske de gamle hansestæder Rostock og Wismar samt de nærliggende naturparker. Parkerne byder på kontrastfyldte landskaber fyldt med søer, dyreliv og skove.
 • Midttyskland: Kører du længere sydpå, kommer du til Tysklands midte. I Harzen er der fantastisk natur med høje bjergtinder, som er perfekt til vandreture og cykling. Harzen er også fyldt med charmerende byer, der oser af historie og kultur. Blandt de mange bindingsværkshuse finder du hyggelige caféer og historiske museer. Det er også i Midttyskland, at du kan besøge hovedstaden Berlin, som er fyldt med kultur, kunst, butikker og museer. I Berlin finder du også rester fra tiden, hvor muren skildte byen i to. I den vestlige del af Midttyskland kan du også opleve Köln og Frankfurt.
 • Sydtyskland: I denne del af Tyskland fortsætter de skønne naturomgivelser. Blandt høje bjerge og spejlblanke søer kan du se gamle, romantiske slotte og historiske klostre. Eksempelvis er Neuschwanstein slottet et af højdepunkterne. I Sydtyskland ligger også storbyen München, som nok mest er kendt for den årlige event, Oktoberfest. Her bliver byen fyldt med festglade gæster i lederhosen og med øl i hånden. Besøg også den sydvestlige region Schwarzwald, som byder på et terræn af bjerge, enge, vinmarker og skovområder.

Til toppen