Billige rejser til Storbritannien

Find tilbud på rejser til Storbritannien her

Klar til at opleve Storbritannien til billige priser? Her finder du alt fra storbyrejser, kør-selv ferier, billige hoteller og vanvittig, billige flybilletter til de britiske lande.


Seneste deals

SUPER BILLIGT! Flyv til Dublin tur/retur i januar fra kun 299,-

fra Kr.299 per person
20 december 2018 - 10:42

I Storbritannien finder du alt. Vil du have livlige omgivelser døgnet rundt og nyde kunst samt historie i verdensklasse? Så er de mange storbyer de ideelle rejsedestinationer. Søger du derimod autentisk livsstil i et stressdræbende tempo? Så er en tur til de mange, charmerende landsbyer, hvor tiden synes at være gået i stå, det helt rigtige. Føler du behov for vild natur og store vidder? Så fortvivl ej, for dette kan du også finde i Storbritannien. Ekstra Bladet Rejser guider dig til de bedste tilbud på billige rejser til Storbritannien. Vi hjælper med både at finde pakkerejser, all inclusive og last minute rejser til Storbritanniens lande og trivelige byer.

Hvornår skal jeg rejse til Storbritannien?

Det korte svar er: Når som helst. Storbritannien er så stort og sammensat, at du kan finde ting at lave, uanset hvilken årstid, du besøger landet på. Desuden er vejret sjældent ekstremt, så det kan godt spare sig økonomisk at gå efter en billig rejse i lavsæson. Hvis du planlægger en tur til højlandet eller ud i naturen, er det dog en god idé at tænke sommeren ind i dine ferieplaner.

Hvor skal jeg tage hen på en billig rejse til Storbritannien?

Storbritannien er et enormt og alsidigt land. Vi fortæller her om nogle af Storbritanniens spændende områder, der med garanti er et besøg værd.
England: England er nok det område, de fleste tænker på, når man taler om Storbritannien. De tre hovedområder kan opdeles i Sydengland, Midlands og Nordengland.

  • Sydengland: I Sydengland finder man blandt andet hovedstaden London, der har så mange attraktioner, at den nærmest kræver flere besøg. British Museums samlinger, det verdensberømte parlament med uret Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace… listen er uendelig. I Sydengland finder du også Dover, der er berømt for sine klippeformationer og sin forbindelse til Frankrig, universitetsbyerne Cambridge og Oxford og de rå landskaber i den vestligste del af regionen.
  • Midlands: En sammensat og stor region, der strækker sig over hele midten af England. Her finder du blandt andet Robin Hoods by Nottingham og en række idylliske, landlige områder. Men du finder også storbyen Birmingham, en gammel industriby, der har ret spændende arkitektur og et vildt natteliv samt masser af parker at slappe af i.
  • Nordengland: Englands mest sammensatte landsdel. Her finder du Yorkshire, der er britisk landidyl, når det er allerbedst, men du finder også industribyer som Manchester og Liverpool, der efter en nedgang i industrien har rejst sig som kulturelle centrummer. Byerne har spillet en stor rolle i musikhistorien – så hvis navne som Beatles, The Smiths, Joy Division, Oasis og Sex Pistols får hjertet til at banke, er en tur til Nordengland et must. Og så rejser mange fodboldentusiaster også turen hertil, for at opleve den nervepirrende stemning, når Premier League er skudt igang.

Men ud over England finder du også…

  • Skotland: Højland, kilte, sækkepibemusik, historiske byer og massevis af Whisky… Selv om Skotland er en del af Storbritannien, har landsdelen sit helt eget præg. Edinburgh er et sted, man skal opleve mindst en gang i livet -og man skal heller ikke snyde sig selv for en tur ud i det øde højland.
  • Wales: Landsbyen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch er et populært turistmål blandt folk, der gerne vil fotograferes ved byskiltet. Landsdelen med det umulige sprog er bjergrig, landlig og helt sin egen. Selv om der kun er et par timer fra London til Wales, er det som at rejse til en helt anden verden og en helt anden tid.
  • Nordirland: England og Irland har en anstrengt historie, men de senere år er Nordirland blevet en populær destination for mange turister. Især hovedbyen Belfast er et besøg værd, men de irske landskaber og den helt særlige mentalitet i landsdelen bør også opleves, når du lægger vejen forbi.

Sådan kommer du til Storbritannien – og sådan kommer du omkring

Storbritannien er let at komme til fra Danmark – og det offentlige transportnet er godt udbygget.

  • Fly: Et utal af flyselskaber flyver til blandt andet London, Manchester og Edinburgh fra de fleste danske lufthavne. Billetterne er ofte billige, så det kan være en fordel selv at gå på jagt. Men det er også muligt at købe pakkerejser, så man slipper for at tage stilling til, hvor man skal overnatte. Det kan være en fordel, hvis man rejser til en af de store byer og gerne vil havne i et godt kvarter – eller hvis man planlægger en tur med stop i flere byer.
  • Bil: Det er muligt at køre til England – man skal blot over Frankrig, men det er ikke helt tosset, hvis man vil have bilen med rundt i Storbritannien. Vejene er generelt gode i Storbritannien. Husk blot, at de kører i den ”forkerte” side af vejen.
  • Tog og bus: Storbritannien var det første land i verden, der fik jernbaner, så selvfølgelig er tognettet stærkt udbygget. Der går også busser mellem de store byer. Internt i byerne er der generelt rigtig god offentlig transport, og mange landsbyer og landlige attraktioner kan også nås med bus.
  • Cykel: Afstandene kan være lange, men cyklen er et fantastisk transportmiddel i byerne eller når man skal et smut ud på landet. Kombiner eventuelt med bus, tog eller bil.