Billige rejser til Mauritius

Find masser af gode tilbud på billige ferier til Mauritius

Når du hører ordet 'Mauritius' ledes tankerne ofte hen på charterrejse, paradisiske strande og tropiske landskaber. Her kan du finde tilbud på sommerferier, billige pakkerejser, flybilletter og hoteller samt meget mere til Mauritius!


Sæson Aktiviteter Transport til Mauritius Transport
Langt ude i Det Indiske Ocean, øst for Madagascar, finder du den lille ø Mauritius. Et eksotisk paradis, der er helt sit eget, takket være den eksotiske beliggenhed og den kombination af nationer, der gennem årene har haft øen i sin besiddelse. Selvfølgelig har øen gode strande, men der er også mange andre ting, du kan opleve på Mauritius. Ekstra Bladet Rejser har fundet et udvalg af billige rejser til Mauritius, og vi er glade for at guide dig rundt på den charmerende ø, der nok er velkendt blandt turister, men stadig har sin oprindelige og særegne charme i behold. Vi hjælper dig med at finde de bedste ferietilbud til Mauritius og til at opdage alle de ting, du kan lave på øen i Det Indiske Ocean.
Til toppen

Hvornår skal jeg rejse til Mauritius?

Mauritius har tropeklima, og derfor er øen defineret ved to årstider i stedet for fire, som vi kender det på vore breddegrader. Her er en oversigt over, hvad du kan forvente om sommeren og om vinteren på Mauritius.

 • Sommer: Sommeren på Mauritius ligger i vores vintertid. Den strækker sig cirka fra november til maj og er kendetegnet ved varme og meget fugtig luft. Temperaturerne bliver dog dæmpet af, at øen er omgivet af havet. Derfor bliver sommertemperaturen sjældent uudholdelig, så den mauritiske sommer er fremragende, hvis du vil på strandferie. Som alle steder i troperne, kan vejret dog blive voldsomt – og starten af året indebærer en lille risiko for cykloner.
 • Vinter: Vejret er lidt køligere end om sommeren, men de fleste steder på Mauritius er vejret rigtigt behageligt – der kan dog være en smule køligt langs de østlige og sydlige kyster. Det vil dog være nogenlunde behageligt for de fleste danskere uanset – og hvis du elsker at windsurfe, er vintersæsonen, specielt i juni, juli og august, det helt rigtige tidspunkt til at besøge Mauritius. Denne periode er desuden lavsæson, så det er her, du har størst chance for at finde en billig rejse til Mauritius.

Til toppen

Hvad skal jeg lave på Mauritius?

Mauritius byder på mange spændende aktiviteter og oplevelser – vi synes, at du skal:

 • Besøge hovedstaden: Port Louis er en charmerende by, der afspejler, at øen er hjemsted for mange religioner. Her er både kirker, moskeer og kinesiske og indiske templer. Byen er et godt sted at shoppe, og har blandt andet en spændende bazar. Et besøg på byens citadel er også en del af enhver vellykket rejse til Mauritius.
 • Besøge Grand Baie: Det kommer nok helt af sig selv. Den tidligere så fredelige fiskerby er i dag centrum for Mauritius' turisme. Her eret dynamisk natteliv, dejlige hoteller, lækre strande og et ret så fantastisk akvarium, hvor du blandt andet kan se hajer.
 • Svømme og dase: Mauritius er et paradis for strandelskere. De gode strande lokker med hvidt sand og blåt hav. Så det er bare at kaste sig ud i det.
 • Surfe: Der er gode muligheder for at surfe, specielt i den mauritanske vinter. Du kan også hyre instruktører og leje udstyr.
 • Tag på skovtur: Glem alt om bøgetræer og picnictæpper. Et besøg i Black River Gorges National Park fører dig på en 9 kilometer lang vandring gennem fredet natur. Fodturen ender på et af øens højeste punkter, hvor du kan nyde udsigten. Undervejs kan du se eksotiske fugle – og hvis du er heldig, kan du også få øje på vilde aber og andre pattedyr.
 • Hilse på skildpadder: På den lille koralø Isle Aux Aigrettes kan du se kæmpeskildpadder og Mauritius helt særlige lyserøde duer. Øen ligger en ganske kort sejltur fra selve Mauritius.

Til toppen

Hvordan kommer jeg til Mauritius?

 • Fly: Fly er reelt den eneste måde at komme til Mauritius på. Du kan være heldig at finde en direkte afgang fra Danmark til Mauritius, men langt de fleste rejser er med mellemlandinger – og det er ofte de afgange, der sikrer det bedste tilbud på en rejse til Mauritius.

Til toppen

Hvordan kommer jeg rundt på Mauritius?

Der er flere muligheder, hvis du vil rundt på Mauritius.

 • Helikopter: Hvis du vil have en oplevelse for livet, kan du leje en helikopter. Både sightseeingture og transportture er tilgængelige, men det er naturligvis en temmelig dyr måde at komme rundt på.
 • Bus: Busser er klart den billigste måde at komme rundt på Mauritius. Normalt køber du billetten af kontrolløren i bussen.
 • Taxa: Taxaer er relativt billige, og nogle tilbyder ture til øens turist-attraktioner for en fastsat pris. Der er en del pirattaxaer på øen, men det er meget usikkert at bruge dem. Sørg for kun at bruge officielle taxaer.
 • Bil: Du kan leje biler i lufthavne og i de større byer, så hvis du har mod på at køre selv, kan det være en god løsning.

Til toppen