Billige rejser til Marokko

Find tilbud på storbyrejser, oplevelsesture og flybilletter til Marokko her

Marokko er både historie, kultur og natur. Vi guider dig til de bedste oplevelser i Marokko.


Duften af krydderierne spreder sig fra markedet, hvor de handlende, med ivrige fagter, fisker efter opmærksomhed. Du krydser gadens kaos af biler, motorcykler og fodgængere og hopper på et tog, hvor din sidemand byder dig på medbragt mad og drikke. Når du når dit stop, hopper du på den guidede turbus, og lader dig overvælde af smukke strande, sneklædte tinder og uendelige ørkenlandskaber. Hos Ekstra Bladet Rejser har vi fundet de bedste tilbud på billige rejser til Marokko. Overvejer du en afbudsrejse til Marokko eller en billig sommerferie til Marokko? Så find den her.

Hvornår skal jeg rejse til Marokko?

Marokko tiltrækker turister året rundt, men klimaet skifter alt efter hvor man er.

 • Forår: Det nordafrikanske forår rammer ret sent – men i april og maj er de fleste områder i Marokko udstyret med et behageligt klima. Hvis du skal rundt i hele landet, er foråret det bedste tidspunkt for din rejse til Marokko.
 • Sommer: I de sydlige, ørkenprægede egne er sommeren umådeligt varm, og det er vigtigt at have med i overvejelserne – især hvis du vil på en billig rejse til Marokko, hvor du vil bo på hoteller, der ikke nødvendigvis har aircondition, eller hvis du vil rejse med offentlig transport. De mange kystresorts, som du blandt andet kan nå med en all inclusive rejse til Marokko, er til gengæld vidunderlige i sommermånederne.
 • Vinter: De sydlige egne kan være rigtigt behagelige om vinteren, men ligesom manglende aircondition kan være et problem om sommeren, kan manglende varme være det i vinternætterne, der kan blive kolde i ørkenen – husk det, hvis du er på en billig rejse til Marokko og skal overnatte i ørkenområderne. I bjergegnene kan du opleve sne om vinterren.
 • Ramadan: I ramadan-måneden kan være svært at finde åbne restauranter uden for de mest tætpakkede turistområder – selv i de største byer.

Hvor skal jeg tage hen i Marokko?

Marokko er fyldt med spændende natur og interessante byer. Her er nogle af vore yndlingsdestinationer.

 • Rabat: Marokkos hovedstad er elsket af turister – og det forstår man. I den gamle del bag bymuren kan du indånde den eksotiske atmosfære, mens du kigger på gadeboder og menneskemylder. I den nye del kan du slappe af på brede boulevarder og fortovscaféer. Gå ikke glip af byens strand og de mange interessante ruiner og oldgamle bygninger.
 • Agadir: Den store by ved kysten er berømt for sine strande og hoteller. Agadir er et af de mest eftertragtede steder for all inclusive-rejser og pakkerejser til Marokko. Byliv, et gammel fort, gode resturanter og lækre strande - hvem kan ønske sig mere?
 • Marrakesh: Marrakesh er en populær turistby med knap en million indbyggere. Her ligger store markeder, smukke moskeer og grønne parker, der fungerer som oaser i det ellers så tørre land. Du kan også lade dig forkæle i en hammam, der er de lokale og meget flotte og veludstyrede badehuse.
 • Ørkenen: Hvis du har tiden og er eventyrlysten, bør et besøg i Saharaørkenen være en del af din rejse til Marokko. Vi anbefaler, at du tager mindst en overnatning i ørkenen – stjernehimmelen er et fantastisk syn. Allier dig med en turoperatør, der virker troværdig eller køb en all inclusive rejse til Marokko, hvor et ørkenbesøg er en del af pakken.

Hvordan kommer jeg til Marokko – og hvordan kommer jeg rundt?

Der er mange måder at komme til Marokko på.

 • Fly: Mange rejsebureauer sælger pakkerejser til Marokko, men nogle gange kan det svare sig at arrangere turen selv. Hold dog altid øje med last minute- og all inclusive tilbud, da du her kan lave vilde besparelser på dine priser.
 • Skib: Der er ikke så langt fra Spanien til Marokko, så du kan faktisk kombinere en spansk ferie med nogle dage i for eksempel Tangier, der er forbundet med en bilfærge til Europa.
 • Tog: Hvis du skal rundt i Marokko på egen hånd, er tog den bedste løsning. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle byer er forbundet. En togrejse i Marokko er ofte en social begivenhed, hvor dine lokale medrejsende gerne vil sludre og måske byder dig på lidt af deres medbragte mad, eller endog invitere dig hjem og spise. Hvis du selv har mad med, bør du byde de omkringsiddende – det betragtes som god stil.
 • Bus: I Marokko kan du vælge mellem luksusbusser, lokalbusser og minibusser, der fungerer som en slags taxaer. Busnettet dækker bredere end tognettet, og billetterne koster ikke det store – så en bus kan være en god løsning på en billig rejse til Marokko.
 • Bil: Med en god blanding af forsigtighed og vovemod kan det lade sig gøre at slippe helskindet fra din køretur. Både motorveje og større veje er generelt i god stand.