Billige rejser til Maldiverne

Find tilbud og rejsetips til øriget Maldiverne

Ekstra Bladet Rejser gør alt for at finde de billige rejser til Maldiverne, så du nemt kan komme afsted til en fornuftig pris. Læs her på siden, hvad du kan opleve på Maldiverne, vejret og meget mere.


Praktisk information Vejret Aktiviteter Overnatning Sparetips Rejsende

I det Indiske Ocean finder du Maldiverne, og landet er en helt fantastisk feriedestination. Maldiverne består af 26 atoller, der er ringformede koraløer med en lavvandet lagunasø i midten af øen. Her finder du palmestrande og krystalblå laguner i massevis, og livet på øerne er helt afslappet. Vi hjælper dig her med at blive klogere på, hvor du kan tage hen, og hvordan du kommer på en billig rejse til Maldiverne samt meget mere.

Hvad er godt at vide om Maldiverne?

Selvom dette tropiske land består af intet mindre end 1190 øer, hvoraf kun 202 af dem er beboet, så er Maldiverne det mindste land i Asien. Her får du Ekstra Bladet Rejser's nice-to-know omkring Maldiverne.

 • Sprog: På Maldiverne snakkes der Dhivehi, men heldigvis er de gode til at snakke engelsk med turister.
 • Religion: Hovedreligionen på Maldiverne er islam.
 • Valuta: På Maldiverne har de deres egen valuta, maldiviske rufiya. Men du kan også handle med amerikanske dollars. De fleste hoteller tager dog ikke imod kontanter, da de er med all inclusive.
 • Visum: Du kan opholde dig visumfrit i op til 30 dage.
 • Pas: Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
 • Vaccinationer: Statens Serum Institut anbefaler, at du er vaccineret for stivkrampe, difteri og hepatitis A. Læs gerne alle regler og om særlige risici på deres hjemmeside.

Til toppen

Hvordan er vejret på Maldiverne?

Vejret på Maldiverne er ret stabilt i løbet af hele året, og temperaturerne ligger omkring 25-31 grader, så koldt er det aldrig. Vandtemperaturen er omkring 29 grader året rundt. Der er derfor altid en god mulighed for at snorkle rundt og se koralrevene og de farvestrålende fisk.

Overordnet om vejret på Maldiverne, så kan det opdeles i to sæsoner. Maldivernes højsæson løber fra december til april og disse kaldes de tørre måneder. Hvis du er på Maldiverne i lavsæsonen, som ligger fra maj til november, så skal du forvente, at der er flere dage med nedbør. Det er også i disse måneder, at man kan opleve monsun, men dette afhænger meget af, hvilken af øerne du rejser til under din billige rejse til Maldiverne.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve på Maldiverne?

 • Dykning: Maldiverne er et sandt slaraffenland, for de som nyder havet og dets mange naturskatte. Snorkel rundt i havoverfladen, eller dyk ned i havets dyb og se de smukke koralrev omkring øerne. Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean, og her kan du se alt fra moræner og farverige fisk til djævlerokker og den utrolige hvalhaj. Havet omkring Maldiverne er et stort eventyr, som blot venter på at blive udforsket.
 • Øhop: Hvis du planlægger at rejse til Maldiverne, så er landet det perfekte sted for øhop til de forskellige øer. Øerne, i de forskellige atoller, ligger tæt, og de har hvert deres at byde på. Nogle er med meget beboelse, mens andre er med mere vegetation eller kun bestående af sand. Besøg blandt andet Kudahuvadhoo, hvor der ligger gamle ruiner, som menes at stamme fra et gammelt, budhistisk tempel. Eller hvad med at besøge øen Fuamulaku, som er utrolig frugtbar, og hvor der dyrkes flere slags frugt og grøntsager.
 • Malé: Malé er hovedstaden på Maldiverne. Hele byen har 83.000 indbyggere og egen lufthavn placeret på naboøen. I Malé er havnefronten et fantastisk sted at gå en tur, og her er et større udvalg af hyggelige caféer og boder. Det er også her i hovedstaden, at du kan besøge landets nationalmuseum og moskéen Hukuru Miski, der er byens ældste moske.
 • Strande: Med knap 1200 øer er der bestemt masser af kyst og strand på Maldiverne. Strandene, der vender mod lagunerne, er helt idylliske. Det krystalklare hav indbyder til, at du tager en forfriskende dukkert, og bagefter kan du ligge dig og nyde solen på det fine sand. Uanset hvilken af øerne du tager til, så er der turistvenlige strande. Besøg blandt andet øen Filitheyo, Gulhi eller Thoddoo.
 • Sejlture: Når du er på Maldiverne, så har du masser af muligheder for at komme ud at sejle. Sejl ud for at se de imponerende hvalhajer eller imellem landets små øer. Du kan stort set sejle til alle øer, da både er et vigtig transportmiddel for de lokale på Maldiverne. Der er også mulighed for at sejle til de små ubeboede øer og nyde stilheden og den uberørte natur midt ude i Det Indiske Ocean.
 • Surfing: Vil du gerne rejse til Maldiverne for at surfe? Landet er helt ideelt for dig, som nyder vandsport og sjov i bølgerne, og surfing er bestemt en af de aktiviteter. Du kan eksempelvis få masser af surfing ved øerne Thulusdhoo og Himmafushi.
 • Kulinariske oplevelser: Maldiverne er et helt utroligt univers af forskellige smagsoplevelser. Øens retter er nemlig inspireret af indisk, arabisk og srilankanskmadkultur. Og selvfølgelig er menuen ofte med fisk, da fiskeri er en stor del af Maldivernes erhverv. Smag blandt andet på den nationale ret, Dhon Riha, der er en tunsteak med flere krydderier, kokos og mango.

Til toppen

Hvordan kan jeg bo på Maldiverne?

 • Hotel: I Malé by kan du finde masser af hoteller, og standarden er generelt god på Maldiverne. Mange hoteller har en god beliggenhed i forhold til vandet, så du kan nyde den gode udsigt fra dit værelse.
 • Resort: Du finder resorts overalt på Maldiverne, og nogle resorts ligger på deres helt egen ø. Det er derfor primært kun hotellets gæster, der er i området, og du kommer langt væk fra by, larm og trafik. Af den grund er mange af de resorts, som du finder på Maldiverne, med all inclusive, da det måske kun er hotellet, der er i nærheden. Du kan logere dig på utrolige, luksuriøse resorts, hvor der også er spaophold inkluderet i prisen.
 • Bungalow: På Maldiverne er der mulighed for at bo i bungalows. Disse små hytter fungerer som en minilejlighed, hvor du har alt, hvad du behøver. Her er der mulighed for selv at tilberede måltider, eller prøve egne evner af med Maldivernes råvarer.
 • Villa: Meget populært på Maldiverne er at bo i en villa. Der findes flere former for villaer, hvor I både kan tage afsted få personer eller hele familien. Du kan finde villaer tæt på større byer eller i små landsbyer. Der er også mulighed for at søge ud på mere ubeboede steder.

Til toppen

Hvordan kan jeg komme på en billig rejse til Maldiverne?

 • Rejsetidspunkt: Hvilket tidspunkt, du tager på en billig rejse til Maldiverne på, har meget at sige i forhold til prisen på rejsen. Det bedste tip til at spare lidt ekstra på rejsen er at bestille udenfor de populære ferieuger i Danmark. Ferier som julen og påsken er for det meste en del dyrere, da efterspørgslen til Maldiverne er højere. Dog er rejserne til Maldiverne en del billigere i lavsæsonen fra maj til november.
 • Afbudsrejser: Maldiverne er blevet et mere populært rejsemål med årene, og derfor er der også flere danskere, som rejser hertil. Og idet der er flere udbudte rejser, dets større er muligheden blevet for at finde en billig afbudsrejse. Du kan spare mange penge ved at tage på en afbudsrejse, så hold øje med disse type rejser.
 • Fly og hotel: Har du prøvet at lave din egen rejse før? Måske er det lige sparetippet for dig, som giver en billig rejse til Maldiverne. Mange rejseselskaber udbyder pakkerejser, så der allerede er bestilt flybilletter og sørget for hotel. Hvis du har mod på at gøre dette selv, så kan du ofte få rejsen til en billigere pris, da du selv kan gå efter billigere løsninger. Samtidig spare du for at betale rejseselskabet ekstra, idet du betaler lidt ekstra for deres ydelse.
 • All inclusive: Har du overvejet all inclusive? Ofte kan du finde utrolige tilbud på hoteller og resorts, hvor der er all inclusive. Med all inclusive er alle måltider, snacks og drikkevarer inkluderet i rejsen, så du kan bare spise løs. Her skal du ikke bekymre dig om madbudgettet, men blot nyde, at du befinder dig på de skønne Maldiverne.

Til toppen

Hvem kan jeg rejse med til Maldiverne?

 • Partner: Forestil dig at bo i en bungalow, som står på pæle ude i vandet, hvor I kan høre vandets stille skvulpen. Mere smukt og romantisk kan det næsten ikke blive, så hvorfor ikke opleve dette med din partner? I dette smukke øhav kan I rigtig komme til at nyde hinanden og roen, som findes ude i Det Indiske Ocean.
 • Børn: Hvis I overvejer at rejse til Maldiverne, så lad ikke børnene være en hindring. Maldiverne er nemlig en rigtig fin destination, hvis du vil have børnene med på rejsen. De fine laguner er helt perfekte med det stille vand og de skønne sandstrande. Og er der noget mere spændende end at snorkle rundt med børnene i vandet, og se de farvestrålende fisk, der svømmer rundt ved de flotte koraller.
 • Venner: En af de gode ting ved at rejse med venner er at skabe gode minder, som I kan snakke om igen og igen. Og her må vi bare sige, at Maldiverne er et af de steder, hvor minder skabes! Sejl på øhop, og besøg nogle af de ubeboede atoller. Her finder I smukke uberørte strande, hvor I kan bruge et par timer på at sole jer. Tag på lokale restaurantbesøg, besøg byen Malé, eller dyk ned i det krystalklare hav, og se livet under vand helt tæt på. Mulighederne er uendelige, og de fælles oplevelser I får, er hele turen værd.
 • Singletur: Overvejer du at rejse ud i verden med dig selv? Tag rygsækken på, og rejs til Maldiverne. Slap af på de dejlige stande, find ro, eller tag på oplevelser. Maldiverne er et dejligt sted at tage til alene, og de lokale er meget venlige og hjælpsomme. Hvis du gerne vil møde nye mennesker, så er det muligt at finde grupperejser med andre, der rejser selv. Du kan også overnatte på hostel, eksempelvis inde i Malé by, og bo med andre rejsende.

Til toppen