Billige rejser til Malaga

Find her din ideelle rejse til denne spanske by

Tag til den fantastiske spanske by, Malaga. Malaga er både spændende for børn og voksne med dets strande og attraktioner. Lad os hos Ekstra Bladet Rejser hjælpe dig med at finde de billige rejser!


Praktisk information Vejret Overnatning Attraktioner Strande Sparetips Rejseformer

Malaga er hovedstaden i den spanske region Andalusien. Byen er en god rejsedestination, når du søger varme og billige rejser mod sydens sol. Der er masser at give sig til af både aktiviteter og sightseeing. Du finder også kilometervis af gode strande ved denne kystby til Middelhavet. Her på siden hjælper vi dig med at finde et godt tilbud på en rejse til Malaga, samt hvad du kan give dig til i denne spanske by. For er der nogen bedre måde at starte ferien ud på, end at have sparet en masse penge på selve rejsen?

Hvad er godt at vide, når jeg vil rejse til Malaga?

Drømmer du om at hoppe ombord på et fly til Malaga? Malaga er en eftertragtet destination, når det kommer til sol og sommer. Vi har her forsøgt at samle nogle informationer om byen, så du kan få inspiration til din rejse.

 • Sprog: Foruden at der snakkes spansk i Malaga, så er byens befolkning vant til turister, og kan forstå det meste engelsk.
 • Madkultur: Spanien har deres helt egen madkultur, og specielt deres tapas er blevet populært i andre lande. Tapas er små anretninger, hvor det kan være et miks af forskellige kolde såvel som varme retter. I Spanien får du ofte spanske kødspecialiteter, som blandt andet deres chorizo.
 • Afslapning eller aktiv ferie: Når du rejser til Malaga, så er der lidt for enhver. Ønsker du afslapning, så er der mange hoteller med pool, eller som ligger tæt på stranden. Malaga er en god destination for sol- og badeferie, da vejret her er helt fantastisk om sommeren. Er du derimod til en aktiv ferieform, så er der mulighed for aktiviteter såsom trekking og windsurfing.
 • Festivaler: Har du lyst til at opleve nogle af Spaniens fester, så har du god mulighed for dette, når du rejser til Malaga. Hvert år i august er der fest i byens gader, og festen varer i en hel uge. Denne byfest indeholder både livemusik, tyre, heste og masser af glæde blandt det spanske folk. Denne årlige fest er af gammel tradition, og den stammer helt tilbage fra år 1487.

Til toppen

Hvordan er vejret i Malaga?

Malaga ligger i den sydlige del af Spanien, og det kan man også mærke på temperaturerne. Det spanske klima er generelt varmere, og når det sommer er det ikke usædvanligt med dagtemperaturer på 27 grader. Der er som oftest ikke meget regn om sommeren, men mere i vintermånederne. Dog er vintrene stadig milde, og der ses som oftest en lavest temperatur på omkring de 5 grader.

Til toppen

Hvordan kan jeg bo i Malaga?

 • Hostel: Har du lyst til at komme afsted utroligt billigt til Malaga? Så kan det være, at et hostel er noget for dig! Hostels er ofte en mere primitiv måde at bo på, hvor du deler værelse og badeværelse med nogle andre gæster. Dog er det ofte meget billigt, og du vil som oftest bo et sted i centrum.
 • Hotel: Et hotelværelse er en rigtig god idé, når man rejser to personer. Udbuddet af hoteller er mange, så der er god mulighed for at finde et billigt værelse. Der kan være gode penge at spare ved at booke et 3* hotel, frem for et på 5* hotel. Vurder dog altid, hvad det er du ønsker af dit hotel, før du booker.
 • Ferielejlighed: Vil du have mere frihed på ferien, så kan du booke en ferielejlighed. Her er der eget køkken, bad, værelse og stue. Du kan selv lave alle dine måltider, så du ikke er afhængig af at skulle ud og spise på restaurant hver aften. Det er helt ideel at booke en ferielejlighed, hvis du rejser med børn, da lejlighederne kan fås med flere værelser.
 • Boutique hotel: Finder du det interessant at bo på et hotel, der er sit helt eget, så kan du kigge efter et boutique hotel. Her er indretningen og atmosfæren helt speciel og adskiller sig fra andre hoteller. Du kan opleve, at ikke to værelser er ens på det samme hotel.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve i Malaga?

Der er masser at opleve i og i nærheden af Malaga by. Her nævner vi blot nogle af de steder, som du kan besøge.

 • Alcazaba: Alcazaba af Malaga er en maurisk fæstning, beliggende på en bakke inde i Malaga by. Du kan gå på udforskning inde i den gamle velbevarede fæstning, eller nyde den gode udsigt du får ud over Malaga og havet.
 • Gibralfaro: Tæt på Alcabaza finder du den gamle borg, Castillo de Gibralfaro. Borgen har før i tiden været hjemsted for de kongelige, men nu er det blot en attraktion. Udsigten er helt i top fra dette sted.
 • Malaga Katedral: Katedralen ligger i forlængelse med Malaga centrum. Det er en romersk katolsk katedral, som er præget af renæssancestilen. Katedralen er også kendt under navnet La Manquita og er et utroligt syn!
 • Tivoli World: Er du til forlystelsesparker, så kan du tage et smut til Benalmádena og besøge Tivoli World. Tivoli World ligger en lille køretur langs østkysten fra Malaga. Her er forlystelser og oplevelser for alle aldre.
 • Sea Life: En anden spændende familieoplevelse i Benalmádena er Sea Life Benalmádena. Dette er et akvarium med forskellige arter af dyr fra havet. Her har du blandt andet mulighed for at se på, når hajerne bliver fodret.
 • Carmen Thyssen Museum: Dette kunstmuseum ligger i Malaga by, og dets fokus er på spanske kunstnere. Dette er dog blot et ud af mange musseer i byen.

Til toppen

Er der gode strande i Malaga?

 • Playa de la Malagueta: Ikke langt fra Malaga centrum finder du Playa de la Malagueta. Stranden er kunstigt anlagt, og er omkring 1,2 km lang. Du finder en masse restauranter, butikker og caféer langs strandpromenaden. Og har du børnene med, så er der også gode faciliteter for børn.
 • Playa de la Misericordia: Længere vestpå i Malaga finder du Playa de la Misericordia. Der er gode muligheder for restaurantbesøg, og du finder brusere og toiletter til fri afbenyttelse. Her er der også en legeplads på stranden for de små.
 • Playa de Guadalmar: Stranden ligger i den vestlige del af Malaga. Stranden er ikke særlig stor, men bestemt hyggelig. Stranden er delt i to, da der både er en del for nudister samt ikke-nudister. Stranden er knap så befolket og er god til badning.
 • Playa de Pedregalejo: Tager du til den østlige del af Malaga, så er der mulighed for at besøge Playa de Pedregalejo. Stranden er meget populær blandt lokalbefolkning men også turister. Der er god mulighed for at gå langs strandpromenaden, og her er også en masse barer, hvor du kan hente kølige drikke.
 • Playa de El Palo: Denne strand ligger lige ved siden af Playa de Pedregalejo, og her er der masser af faciliteter for alle. Du finder toilet og bruser, samt udlejning af parasol og strandstole. Langs selve strandpromenaden ligger de farverige fiskehytter, hvilket er et smukt syn.

Til toppen

Er det en god ide at leje en bil?

Der er mange ting at se i Malaga og omegn. Der kan derfor være mange fordele ved at leje en bil, når du rejser til Malaga. Ved at leje en bil har du frihed til at køre hvorhen du vil, og du finder parkeringspladser de fleste steder i byen. Hvis du har planer om at skal ud at se en masse, så kan det være godt at leje en bil. Da slipper du for at være afhængig af bustiderne, og du kan køre til lige den strand eller seværdighed, som du vil! Har du dog planer om at holde dig inde i Malaga, så er det muligt at gå til det meste. Så det er en god idé, at vide lidt om, hvad du vil, før du rejser til Malaga. På den måde kan du vurdere, om du får behov for en bil.

Til toppen

Hvordan kommer jeg billigt til Malaga?

Udover at booke udenfor sæson, så er der også andre ting, som du kan gøre, for at komme billigt afsted. En af de bedste måde at spare på, er at booke en afbudsrejse. Du skal som regel kunne rejse indenfor kort tid, men til gengæld kan du også spare op til halvdelen af selve rejsens pris. Et andet godt trick er at sammensætte din egen ferie, ved at booke fly og hotel separat. Du kan finde billige flybilletter til Malaga fra flere lufthavne i Danmark. Når du selv booker din flybillet til Malaga, så bliver det ofte billigere, end når du køber en charterrejse. Det samme er gældende for hotel. Når du selv søger dit hotel, kan du helt specifikt gå ind og vælge, hvor i byen du vil bo, og hvad dit budget for et hotel er.

Til toppen

Hvad slags rejse kan jeg tage på i Malaga?

Der er mange tidspunkter at rejse til Malaga på. Her giver vi nogle forslag til, hvornår du kan rejse, og hvad du kan gøre.

 • Sol og badeferie: Malaga er en fantastisk by, når du søger sommer og sol. Sen forår, sommer og det meste af efteråret er helt perfekt for denne type ferie. Vandtemperaturen er god, og der er mange solrige timer. Mange af Malagas hoteller er med pool, samt gode faciliteter for varme ferier. Du kan på mange hoteller bestille all inclusive, hvor alle måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet. Du kan blive på hotellet og bare slappe af ved poolen, uden at skulle ud og finde en restaurant at spise på hver aften.
 • Weekendtur: Har du ikke så meget ferie at tage af? Da kan du muligvis søge efter et forlænget weekendophold i Malaga. Når du rejser på en forlænget weekend, så koster det dig ikke mange feriedage. Og med en tur til Malaga kommer du let til varmere himmelstrøg. Der er mange billige flybilletter til Malaga, og booker du dit hotel i last minute, kan du få det en del billigere!
 • Aktiv ferie: Vi nævnte tidligere, at Malaga var et godt sted for en aktiv ferie. Der er grupperet terræn for både trekking og cykling, og langs kysten er der utroligt smukt. Er du til golf, så er der flere golfbaner at finde i Malaga, men også i nærheden. Er du fan af vand, ja så er der masser af aktiviteter, såsom dykning og windsurfing.

Til toppen