Billige rejser til Madrid

Find billige fly og hoteller samt tilbud på storbyferier og weekendophold

Vi guider dig til den spændende rejse til Madrid, hvor du helt sikkert har nogle fede oplevelser i vente. Her finder du alt fra billige weekendophold og storbyferier til tilbud på flybilletter og hoteller.


Hipsteren på cykel passerer fodboldfanatikeren, der er på vej til stadion i fuldt udstyr fra Real Madrid. Imens haster forretningsmanden, svedende i sit jakkesæt, ind på restauranten for at få en hurtig frokost, inden dagen fortsætter. Foran slottet og museerne står turisterne i flok og lader sig overvælde af herlighederne. Madrid er en levende by, og hos Ekstra Bladet rejser glæder vi os til at guide dig igennem den spanske hovedstad. Uanset om du er på jagt efter en all inclusive rejse eller bare køber flybilletter og tager afsted, kan vi hjælpe dig med at planlægge en god og ikke mindst billig rejse til Madrid.

Hvornår skal jeg rejse til Madrid?

Hver årstid har sin charme i den spanske hovedstad.

 • Vinter: Vinteren er absolut lavsæson, så hvis du vil have en billig rejse til Madrid, er det her, du skal tage af sted. Det kan være køligt. Men du vil kunne besøge de populære museer uden at blive mast i menneskemængder – og det køligere vejr giver dig også en god lejlighed til at søge indendørs på de mange barer, eller at shoppe løs i den oppyntede by, der skriger af juletid.
 • Forår og efterår: Marts-maj og september-oktober er rigtig gode tidspunkter at besøge Madrid på. De største mængder turister er taget hjem, eller de er ikke kommet endnu, og årstidernes skiften sætter deres smukke præg på en by, der har mildt vejr og masser af sol på tidspunkter, hvor vi har sne, regn og rusk.
 • Sommer: Juni-august kan være brændende varme i Madrid, men hvis du planlægger din sightseeing til tidligt på dagen – eller helst bare vil ud i nattelivet – kan det være et fremragende tidspunkt at besøge den spanske hovedstad på.

Hvad skal jeg se i Madrid?

Madrid er en enorm by med spændende attraktioner og hyggelige kvarterer. Her er nogle af vore favoritter.

 • La Latina: Byens absolutte festkvarter, hvor restauranter, bodegaer og caféer kappes om kunderne. Noget for enhver smag og pengepung. Det er også her, du finder Plaza Mayor, byens store, smukke og meget berømte plads. Et dejligt sted at kigge på mennesker og drikke en kop kaffe i solen.
 • Museumsdistriktet: Et must see i Madrid. Her finder du et af verdens mest berømte museer, Prado, og dets store samling af klassisk kunst. På Thyssen-museet er der endnu mere klassisk kunst, der er doneret af en lokal baron. Og på Reina Sofia er der moderne værker i verdensklasse – blandt andet Picassos gribende protest mod krigens grusomhed, Guernica.
 • Ciudad Universitaria: Universitetskvarteret, der er kendt for sine hippe og billige barer og sjove butikker. Et godt sted at besøge, hvis budgettet skal strækkes lidt længere på en billig rejse til Madrid.
 • Palacio Royal: Madrids overvældende kongeslot. Både indefra og udefra er det en bygning, der vil slå benene væk under dig.
 • Fodbold: Madrid er paradis for fodboldfans. Med hele to tophold – Atletico Madrid og Real Madrid – er der rige muligheder for at se superfodbold.

Det skal du spise og drikke i Madrid

Der er restauranter og barer i læssevis i Madrid, så du skal nok blive mæt. Her er nogle af de ting, vi synes du skal prøve.

 • Tapas: Der er noget særligt ved blot at snacke sig gennem sin ferie. Det giver Spanien masser af muligheder for. I Madrid kan du købe tapas stort set alle steder. Kig dig lidt for og tjek, hvor de lokale ser gladest ud – så går du ikke fejl af det lille, gode måltid.
 • Paella: Den spanske nationalret kan være fuldstændig vidunderlig, hvis du får den det rigtige sted. Som udgangspunkt skal du holde dig fra steder, der har billeder af paella på udhængsskilte. Find i stedet en god restaurant – du vil blive belønnet med et af dit livs bedste måltider.
 • Vin: I Spanien skal du selvfølgelig drikke dig et glas spansk vin eller tre. Husets vin kan ofte købes til ganske få penge, når du spiser mad – og hvis du holder dig fra de værste turistfælder, vil kvaliteten altid være fin til prisen.
 • Vermouth: Selv om det egentlig er en italiensk drik, har mange værtshuse i Madrid en vermouthhane ved siden af fadølshanerne. Giv det en chance – så opdager du, hvorfor den bittersøde drik var så stort et hit i Danmark i 1970erne og 1980erne.

Sådan kommer du til Madrid

Du kan komme til Madrid på flere måder.

Transport:
Fly Den nemmeste og mest populære måde at komme til Madrid på.
Du kan sagtens få en billig rejse til Madrid, selv om du flyver.
Bil Det er en lang køretur, men hvis du vil rundt i Spanien og se flere
byer, kan det være en god ide at leje en bil.
Tog Der er langt til Madrid med tog, men toget kan være en fin løsning,
hvis du besøge flere destinationer på den iberiske halvø.