Billige rejser til Kina

Find tilbud på storbyrejser, oplevelsesture og billige flybilletter til Kina

Kina er både ældgammel historie, eksotisk kultur og spændende natur. Vi guider dig til de bedste oplevelser og billige rejser i og til Kina.


Kina er noget helt særligt. En spirende supermagt med gigantiske byer. Oldgammel kultur, der drager, fascinerer og fængslet. Vild natur, der kan hensætte dig til det opdagelsesrejsendes guldalder. Hos Ekstra Bladet Rejser har vi fundet supergode tilbud på billige rejser til Kina. Uanset om din næste ferie skal på plads i god tid, eller om du overvejer en afbudsrejse til Kina, kan du finde inspiration her.

Hvor skal jeg tage hen i Kina?

Kina er et enormt og meget varieret land, der byder på et utal af muligheder for den eventyr- og rejselystne turist. Her er nogle af de bedste regioner at besøge, på din rejse til Kina.

  • Nordøstkina: Kinas gamle industriområde ligger helt oppe mod grænsen til Mongoliet og Rusland – og det kan mærkes på kulturen. I byen Heilingjoang kan du se og mærke den russiske indflydelse og opleve en helt unik blanding af de to landes kulturer. Vintrene er hårde i distriktet, men hvis du ikke er bange for sne og is, kan du nyde byens is-festival. I Jilin kan du besøge den sidste kejsers palads – og i Harbin kan du se sibiriske tigere tæt på. Nordøstkina er en af Kinas upcoming turistdestinationer. Det er ikke så let at rejse i området, som i de mere etablerede turistområder -men du bliver belønnet med en helt ny verden, som endnu ikke er besøgt af mange udlændinge. Du finder i øvrigt udmærkede vinterresorts i området.
  • Nordkina: Hovedstaden Beijing gør dig åndeløs – i mere end en forstand. Om sommeren kan høje temperaturer, bil-os og brænderøg gøre luften meget tung, så vi anbefaler, at du i stedet besøger området i forår og efterår sæsonerne. Så kan du lade Den Forbudte By slå benene væk under dig og blive forpustet over tempoet i megabyen, der udvikler sig i en hast, der får vores del af verden til at se ud, som om den er gået i stå. Henan-provinsen er den kinesiske civilisations vugge. Her boede intet mindre end 200 kejsere i rigets næsten uforståeligt lange historie. Selv om provinsen har over 100 millioner indbyggere, er her masser af natur. I Longmen Nationalpark finder du Longmen-grotten. Et besøg er en rejse ned i en fremmed verden. Du kan også besøge nationalparken Songshan med Shaolin-templet, der er udgangspunktet for den filosofiske kampsport Kung Fu. Regionen er også det bedste sted at se Den Kinesiske Mur.
  • Sydvestkina: Sydvestkina er Kinas mest eksotiske egn – og det siger ikke så lidt. Området er bjergrigt, og i Tibet – der officelt er en kinesisk region – finder man nogle af verdens højeste bjerge. Sydvestkina er populært blandt rygsækrejsende. Her er enestående naturoplevelser, og det er her, du finder risterrasser gravet ud i bjergsiderne. Skal du op i bjergene, er det bedst, at du rådfører dig med lokale – og holder øje med vejret.
  • Østkina: Det bedste sted at opleve Kinas vilde udvikling til industriland. For få år siden var Shanghai stadig en lidt træt havneby, men nu er det en moderne by med skyskrabere, stærk kultur og evig udvikling.

Hvordan kommer jeg billigt til Kina – og rundt i landet?

Kina er enormt, men der er stor fokus på offentlig transport, og det er let at komme rundt
mellem de større destinationer.

  • Fly: Der går jævnligt fly til flere af de største byer i Kina, og indenrigsruter bringer dig rundt mellem alle større byer og turistattraktioner. Mange rejsebureauer sælger pakkerejser til Kina, og det er den letteste løsning, hvis du vil se flere steder i landet. Hvis du bare skal se par byer, kan du sikre din billige rejse til Kina ved selv at købe fly, hotel og transport i landet. Hold øje med last minute- og all inclusive tilbud, der også kan være en vej til en billig rejse til Kina.
  • Tog: Sus afsted med 300 kilometer i timen og se landskabet flyve forbi fra dit bløde sæde. I Kina er det muligt at rejse med højhastighedstog mellem mange større byer. Det er billigere at tage nogle af de langsommere tog, der stadig når en hastighed på op til 160 kilometer i timen. Man kan også købe sovepladser på længere strækninger.
  • Bus: Ideelt på den billige rejse til Kina. Billetter på langdistancebusser koster ikke meget, men de kan være ukomfortable. Til gengæld kommer man tæt på de lokale.
  • Bil: Selv om du kan leje biler i Kina, bør du lade være. Internationale kørekort bliver langt fra altid anerkendt, og trafikken kan være kaotisk at navigere rundt i. Hvis du har plads i budgettet, kan det være en god idé at leje en bil med chauffør.