Billige rejser til Kap Verde

Her finder du masser af tilbud på billige ferier til Kap Verde

Strand, surfing og en spøjs, eksotisk blanding af det sydeuropæiske og det afrikanske. Det finder du i Kap Verde, det lille afrikanske ørige ved kontinentets vestkyst. Ekstra Bladet Rejser har fundet et udvalg af billige rejser til Kap Verde.


Vejret Destinationer Sparetips Transport
En billig ferie til Kap Verde giver dig mulighed for at opleve et sted, der endnu ikke er overrendt af turister. Vi har de bedste ferietilbud til Kap Verde, hvor du kan nyde fantastiske sandstrande og kaste dig ud i både windsurfing og sejlads.

Hvornår skal du besøge Kap Verde?

Det korte svar er: Altid!

Kap Verdes klima er temmelig stabilt året rundt. Temperaturerne er behagelige, og som regel ligger de mellem 25 og 30 grader, selv om der kan være udsving. De varmeste måneder er fra august til november. Her er der til gengæld også størst risiko for at opleve regn. Regnmængden er dog betydeligt mindre, end vi kender den fra den nordlige del af verden.
Til toppen

Hvor skal jeg rejse hen?

Kap Verde består af ti større øer og otte mindre. Nogle af dem bliver stort set ikke besøgt af turister, mens andre er mere populære. Her er tre bud på spændende rejsemål på Kap Verde.

Sal: Den mest populære og velbesøgte af Kap Verdes øer. Hovedbyen Espargos har blot lidt over 5.000 indbyggere, men er alligevel hjemsted for en af landets tre internationale lufthavne. En anden vigtig by er Santa Maria, der er øens 'turisthovedstad.' Det er her, de fleste turisthoteller og resorts ligger, og at man finder både en strandpromenade, smukke sandstrande og splinternye bygninger. Øen har en overskuelig størrelse, men rummer mange kontraster. Der er fiskerlejer, smuk natur og havnestemning i byen Palmeira.

Sao Vicente: Øen er hjemsted for Mindelo, der kaldes Kap Verdes kulturelle hovedstad. Der er masser af restauranter, hvor man kan høre traditionel musik, og øen i sig selv er et imponerende skue. Små fiskerbyer flankerer de uberørte strande, og i baggrunden tårner bjerge sig op. Når man ser Sao Vicente, forstår man, hvorfor ø-riget har fået navnet Kap Verde, der betyder det grønne bjerg.

Santiago: Hvis man vil opleve lokalbefolkningen, er Santiago den rigtige ø at besøge. Santiago er Kap Verdes største ø og hjemsted for hovedstaden Praia, der har 125.000 indbyggere og to internationale lufthavne. I bykernen findes bygninger fra den portugisiske kolonitid. Godt halvdelen af Kap Verdes indbyggere bor på Santiago.
Til toppen

Hvad skal jeg lave i Kap Verde?

Der er mange ting at opleve i Kap Verde. Ovenfor har vi kigget på de enkelte øer. Her er vores bud på, hvordan du kan udnytte din tid bedst muligt.

  • Bade og slappe af: Hovedstaden Praias navn betyder strand, så det er oplagt blot at bruge opholdet på Kap Verde til at dase i sandet og nyde, at man har fået fingre i en billig all inclusive rejse.
  • Surfe: Passatvinden giver ideelle muligheder for surfing med board eller som windsurfing og kitesurfing. Ved øen Sal er der virkelig gode muligheder for surfing, og her kan man også hyre instruktører.
  • Fiske: Big game fishing er en af øernes helt store attraktioner, og adskillige operatører tilbyder ture ud på havet.
  • Vandreture: Blandingen af strande, grøn natur og vulkanske klipper kan gøre turene udfordrende, men belønningen ligger i storslåede udsigter og masser af gode minder.

Til toppen

Hvordan kommer jeg billigt til Kap Verde?

Der er flere muligheder for at komme billigt til Kap Verde:

Hvordan? Hvad?
All inclusive Med en all inclusive rejse til Kap Verde slipper du for at spekulere på mad,
overnatning og andet praktisk. Det er nemlig klaret for dig.
Du kan finde gode tilbud, hvis du er fleksibel og kan rejse afsted på en last minute-rejse.
Fly og hotel Nogle gange kan det bedst svare sig at finde flybilletter og hotel
hver for sig. Så hvis du er prisbevidst, kan det være den bedste løsning.
Krydstogt Kap Verde er destination for flere rejser på krydstogtskibe.

Til toppen
Hvordan kommer jeg rundt i Kap Verde?

Der er gode muligheder for at komme rundt mellem øerne og på de enkelte øer.

Transportmiddel Hvordan?
Fly Den mest luksuriøse måde at ø-hoppe er med indenrigsfly.
Der er ruter mellem alle de større øer.
Færge Der er færgeruter mellem alle øerne. Man skal blot være
opmærksom på, at tidsplanerne er vejledende. Derfor kan
det kræve lidt tålmodighed og en vilje til at møde op i god tid.
Færge er dog den billigste løsning.
Til fods Byerne er generelt så små, at man bedst oplever dem på gåben.
Taxa De større byer har rigeligt med taxaer.
Aluguer Rejs som de lokale. Aluguer er varebiler eller pickups med bænke
på ladet. De kører, når alle pladser er fyldt.
Bil Man kan leje biler i lufthavne og i de større byer. Med bil kan
man opleve en hel ø på blot en enkelt dag.

Til toppen