Billige rejser til Japan

Find tilbud på storbyrejser, oplevelsesture og billige flybilletter til Japan her

Japan er ældgammel historie, spændende kultur og interessante mennesker. Vi guider dig til de bedste oplevelser i Japan, og finder supergode tilbud.


Storbyernes rytmer banker hele døgnet, men når du kigger dig omkring i junglen af glas og stål, finder du pludselig et lille tempel, hvor tiden er gået i stå, og roen straks lægger sig over dig. På fastfoodstederne bliver maden langet over disken og fortæret i lyntempo, men på de traditionelle tesaloner kan den varme drik være længe undervejs takket være indviklede ritualer. Japan er noget helt særligt – et kontrasternes land, der jonglerer det ultramoderne med det solide og traditionelle.
Hos Ekstra Bladet Rejser har vi fundet de bedste tilbud på billige rejser til Japan. Uanset om din næste ferie skal på plads i god tid, eller om du overvejer en last minute rejse til Japan, kan du finde inspiration og billige rejser hos os.

Hvornår skal jeg rejse til Japan?

Japanerne har en stor stolthed over, at deres årstider er så distinkte.

 • Forår: Mange foretrækker at besøge Japan om foråret. Der er lunt og generelt tørt. Om foråret blomstrer de japanske kirsebærtræer. Det er nærmest en hellig begivenhed for japanerne, der ikke sjældent fejrer det med fester.
 • Sommer: Sommeren starter med en regntid og slår så over i høje temperaturer, der, kombineret med fugtig luft, kan slå benene væk under de fleste. Hvis du vælger at besøge Japan om sommeren, er det bedst at tage op i bjergene eller til de nordligste regioner.
 • Efterår: En utroligt smuk årstid. De mange træer får et væld af farver, og temperaturerne er behagelige. I den sydligste del af landet kan man dog opleve voldsomme storme.
 • Vinter: Hvis du vil prale af en eksotisk skiferie, er Japan et godt bud. Det samme gælder, hvis du vil bade i varme kilder, mens temperaturen når frysepunktet. Især i den nordlige del kan klimaet være barskt.

Hvor skal jeg tage hen i Japan?

Japan er et enormt og meget varieret ørige, der tilbyder uendelige muligheder for den eventyr- og rejselystne turist. Her er nogle af de bedste regioner at besøge på din rejse til Japan.

 • Hokaido og Tohoku: De nordlige områder er populære blandt naturelskere. Hokaido er berømt for sine store øde områder og nationalparker, der er et paradis for vandrere. I begge områder er der gode skiterrænner og resorts, og det er også her, du skal tage til, hvis du vil bade i varme kilder.
 • Kanto: Kanto er nærmest Hokaidos pure modsætning. Det er kontrasternes område. Her finder du megabyerne Tokyo og Yokohama, der tilsammen udgør verdens største byområde. Men du finder også bjergområder, der er perfekte til vandreture, surfing ved Enoshima og Japanernes hellige bjerg Fuji.
 • Kansai: Japans historiske og kulturelle centrum med de gamle kejserbyer Kyoto og Nara og storbyen Kobe. For bøfelskere er Kobe nærmest en hellig by – det er her, verdens bedste oksekød bliver til.
 • Choguko: Regionen er interessant, hvis du vil besøge småbyer og opleve et japanske landliv – eller hvis du vil have en hårrejsende historisk oplevelse. Det er nemlig her, man finder Hiroshima – byen, der blev ødelagt af verdens første atomangreb. Mere fredelig historie kan man opleve i Hagi, der er en smuk og meget velbevaret slotsby.

Hvordan kommer jeg til Japan – og rundt i landet?

Japan er meget folkerigt, og der er et stort fokus på effektiv offentlig transport, så det er temmelig let at komme rundt mellem de større destinationer.

 • Fly: Du kan flyve direkte til Japan, og indenrigsruter skaffer dig sikkert og let rundt mellem alle større byer og turistattraktioner. Mange rejsebureauer sælger pakkerejser til Japan, og det er den letteste løsning, hvis du vil se flere steder i det eksotiske land. Hvis du bare skal se et par destinationer, kan du sikre den billige rejse til Japan ved selv at købe fly, hotel og transport i landet. Hold øje med last minute- og all inclusive-tilbud, der også kan være en vej til en billig rejse til Japan.
 • Tog: Japan er berømt for sine højhastighedstog, der binder store dele af landet sammen. Sæt dig til rette og flyv afsted. Der er naturligvis også regionale tog, der ikke holder helt samme tempo. I storbyerne er metrosystemerne godt udbygget, selv om de kan være en prøvelse i myldretiden.
 • Båd: Selv om Japan er et ørige, er der overraskende få færgeforbindelser, for de fleste øer er forbundet med broer eller tunneller. Du kan dog opleve at skulle sejle i de mere øde regioner.
 • Bil: Hvis du skal besøge de store byer er en lejebil en dårlig løsning på grund af trafikpropper og dyr parkering. I de mere landlige områder, kan bilen dog sagtens være en god løsning. Der er venstrekørsel i Japan.