Billige rejser til Indien

Her finder du gode tilbud og tips til en billig rejse til Indien

Besøg landet, hvor der er fuld fart på alle fronter! Her finder du billige rejser til Indien, tilbud på flybilletter og hoteller. Lad os guide dig på rejsen til Indien.


Goas hvide strande, Mumbais labyrinter af gader, Taj Mahals svimlende kærlighedserklæring. Elefanter, farvestrålende dragter, luksushoteller og gadekøkkener. Indien er indbegrebet af eksotisk rejseliv. Hos Ekstra Bladet Rejser har vi samlet en række tips og tricks til dig, der vil have en billig rejse til Indien – hvad enten du er til all inclusive, langtidsplanlægning eller afbudsrejser.

Hvad skal jeg se i Indien – og hvornår?

Indien er et enormt land, og antallet af attraktioner rækker til flere livs rejser. Men overvej for eksempel:

 • Himalaya: Mennesket bliver meget lille, når det befinder sig blandt naturens største vidundere. Himalaya tårner sig op i det nordlige Indien, og at stå for foden af verdens største bjergkæde kan kun gøre dig ydmyg. Det er bedst at besøge området mellem februar og maj – resten af året er der enten for koldt eller for vådt.
 • Delhi: Den indiske hovedstad er et virvar af gadeliv, moderne huse og bygninger fra kolonitiden. Indånd atmosfæren på byens markeder, nyd en drink på en af de mange caféer, der er som taget ud af en britisk historiebog, og lad dig fascinere af den myldrende trafik og de smukke templer. Fra Delhi er der bekvem afstand til Taj Mahal, den storslåede kærlighedserklæring fra en lokal konge til sin afdøde hustru. Temperaturmæssigt er det bedst at besøge området mellem oktober og marts.
 • Kerala: Velkommen til Paradis. Den tropiske delstat Kerala har både palmer, blå bjerge, vandfald og smukke strande. Hvis du synes, at resten af Indien er lidt for hektisk, er Kerala det helt rigtige sted at finde ro. Du kan besøge Kerala året rundt, men varmen kan være ulidelig i april og maj, og i juni til august er der regntid.
 • Goa: Strandresortet var hippiernes foretrukne rejsemål og forbindes også med den helt særlige goa-techno. De kilometerlange hvide sandstrande er nærmest magiske, og Goa er et af de bedste steder, hvis du vil købe en all inclusive rejse til Indien. Goa kan besøges hele året, men den mest behagelige sæson er oktober til maj.
 • Trankebar: Forestil dig, hvordan det var, at stå af skibet efter en lang og hård rejse, og se Dannebrog vaje over guvernørboligen. I Trankebar bliver historien nærværende. Den gamle danske handelsstation er sat smukt i stand, og især fortet Dansborg er værd at besøge. November til februar er det bedste tidspunkt at besøge den gamle danske besiddelse.

Hvordan skal jeg rejse til Indien – og hvordan skal jeg komme rundt?

Mulighederne for at få et ophold i Indien er mange – så det er op til tegnebog, magelighed og eventyrlyst at vælge, hvad du skal.

 • Pakkerejser og all inclusive: Rejsende til Indien vælger ofte en pakkerejse – enten i form af forbookede fly og hoteller eller i form af en samlet pakke, der også har sikret dig udflugter, lokale guides, transfer mellem byerne og attraktionerne samt forplejning. Du kan også købe all inclusive rejser til Indiens strandresorts i for eksempel Goa.
 • Rejs selv: De mere eventyrlystne kan vælge selv at booke flybilletter og finde transport og overnatninger undervejs. Indien er et yndet mål for backpackere, og at rejse ud på egen hånd er den bedste måde at finde en billig rejse til Indien på.

Når først du er i landet, er der mange måder at rejse rundt på.

 • Fly: Indenrigsflyvning er som regel til at betale sig fra i Indien, og de lange afstande gør det til en bekvem måde at rejse på. Der kan dog være lange køer i lufthavnene.
 • Tog: Indien har et godt jernbanenet, og togene er billige. Toget er en god måde at opleve det autentiske Indien, mens du sludrer med sidemanden og nyder landskabet, som toget bumler forbi. Selv om du også kan købe luksuspladser, er togturen en del af en autentisk og billig rejse til Indien.
 • Bil: De indiske veje er berygtede for deres ringe kvalitet, og færdselsregler anses for kun at være vejledende. Så lad være med at køre selv, med mindre du er uddannet stuntman eller har en stor svaghed for radiobiler. I stedet kan du ret billigt hyre en bil med chauffør til at fragte dig rundt – specielt, hvis du har base i en storby og vil på udflugter til omegnens attraktioner.
 • Rickshaw: Rickshaws i Indien er trehjulede minibiler. De fungerer som taxaer i de store byer og giver en perfekt balance mellem pris, komfort og hastighed, når du skal rundt mellem attraktionerne i de store byer.
 • Til fods: Indien lægger ikke op til en fodtur på tværs i landet, men mange af de store byer og landskaber oplever du bedst til fods. Hvis du er vandretypen, er der masser af muligheder – ikke mindst i Himalayaområdet.