Billige rejser til Gran Canaria

Find tilbud på strand- og oplevelsesferier samt all inclusive rejser til Gran Canaria

Gran Canaria er et af Europas mest populære feriemål. Og det kan man sagtens forstå, når man har oplevet øen. Vi guider dig til, hvordan du får mest muligt ud af din billige rejse til Gran Canaria.


Sæsoner Rejsetyper Byer Transport
Skønne strande, billedskøn natur, komfortabel hotelluksus, spændende byliv og betagende kultur. Gran Canaria har alt – uanset om du er til afslapning, romantik eller en familieferie. Gran Canaria gør både børn og voksne glade, og efter en ferie her, er I klar til hverdagen igen. Hos Ekstra Bladet Rejser har vi fundet gode tilbud og billige rejser til dig. Uanset om du planlægger ferien i god tid eller søger en all inclusive rejse til Gran Canaria, kan du finde din billige rejse til Gran Canaria hos os.
Til toppen

Hvornår skal jeg besøge Gran Canaria?

Cran Canaria er især en sommerdestination, men nogle områder kan man også besøge på andre årstider.

 • Sommerperiode: Høj sol og temperaturer, der sjældent kommer under 25 grader, gør sommeren til det bedste tidspunkt at søge til Gran Canaria. Det subtropiske klima kan opleves på alle de turistomsværmede områder – såsom Las Palmas, Playa del Ingles, Maspalomas og Arguineguín.
 • Vinterperiode: Hvis man vil undgå turister og have en billigere tur, kan både Maspalomas og Arguineguín kan byde på behagelige temperaturer. Det er også grundet disse temperaturer, at Gran Canaria er helt ideel for en vinterferie, hvis du gerne vil have lidt varme og sol. Og som en ekstra bonus, så er det også i årets første måneder at mandeltræerne blomstrer i Valsequillo.

Til toppen

Hvad kan jeg lave på Gran Canaria – og hvor skal jeg gøre det?

Gran Canaria er et varieret feriemål, der byder på noget til langt de fleste. Her giver vi nogle bud på, hvad du kan under en billig rejse til Gran Canaria:

 • All inclusive: En daseferie, hvor du blot skal nyde tilværelsen og slappe af ved poolen, på stranden – og i baren. Lyder det som noget for dig og vennerne eller din familie? Så er en all inclusive rejse til Gran Canaria det helt rigtige. Las Palmas, Playa del Ingles, Maspalomas og Arguineguín byder på fantastiske muligheder for den helt rigtige blanding af afslapning og oplevelser.
 • Natur- og oplevelsesferie: Gran Canaria er et herligt sted for alle, der elsker naturen og gerne vil tæt på den. Hvad med en sejltur i ø-havet ved de Canariske Øer? Eller en tur til klitlandskaberne ved Maspalomas? Du kan også opleve de rå klippelandskaber ved Valsequillo, hvor mandeltræer, palmer og fyrretræer blander sig lystigt, og hvor de dybe kløfter giver fantastiske muligheder for smukke feriebilleder.
 • Sportsferie: Hvis du har mod på at dykke, kan du opleve havets liv på nærmeste hold rundt om på øen ved både naturlige og kunstige rev. Ved Las Palmas kan man også dykke ned til skibsvrag. Gran Canaria er ligeledes et paradis for surfere, og hvis du hellere vil snøre vandrestøvlerne eller hoppe på cyklen, er der også rige muligheder. På den sydlige del findes størstedelen af øens ni golfbaner.

Til toppen

Hvilke byer skal jeg besøge på Gran Canaria?

En billig rejse til Gran Canaria er ofte identisk med strandture, naturoplevelser og sport. Men øens byer har også meget at byde på. Her er tre bud på spændende byer på Gran Canaria.

 • Las Palmas: Øens hovedby har 400.000 indbyggere og har trods de mange turister sin egen, selvstændige charme. Der er masser af shoppingmuligheder - blandt andet i et stort indkøbscenter ved San Catalina-parken, og byens mere end 500 år lange historie fornægter sig ikke. Der er stadig masser af gamle huse, fine museer og en flot katedral, der troner sig i byens midte. Og så er Las Palmas kantet af øens velnok bedste strande.
 • Tajeda: En smuk og meget typisk canarisk by med hvide, fladtagede huse. Byen har nogle af øens bedste restauranter. Nydelsen af maden bliver ikke mindre af, at byen ligger i over 1000 meters højde og byder på svimlende udsigter fra mange af restauranternes terrasser.
 • Arucas: Den lille by har en enorm og eventyrlig katedral, der kan ses i miles omkreds. Trods det gotiske præg er kirken kun omkring 100 år gammel, men den ligger plantet midt i et seværdigt historisk kvarter, hvis høje huse og grønne træer gør, at byen skiller sig ud fra Gran Canarias andre byer. Hvis ikke historiens vingesus er nok til, at du lader dig beruse, kan du få hjælp i den lokale rom, der produceres i byen.

Til toppen

Kom billigt til Gran Canaria, og få set øen

Et væld af flyselskaber kappes om at bringe turister til Gran Canaria, så du kan vælge det flyselskab, der passer bedst til dig. Der findes også mange pakkerejser, hvor både fly og hotel er inkluderet, og i nogle tilfælde kan du også få billige all inclusive rejser til Gran Canaria. Og når først du er på Gran Canaria, er det let at komme omkring.

 • Cykel: Gran Canaria er blevet kaldt et paradis for cyklister – og der er rige muligheder for både at bruge mountainbikes i terrænet og almindelige cykler på de mange offentlige veje.
 • Offentlig transport: Gran Canaria har et udbygget busnetværk, der er både billigt og til at stole på.
 • Bil: Både i lufthavne, byer og på resorts er der rige muligheder for at leje en bil. I mange tilfælde kan lejebilen også bookes hjemmefra.

Til toppen