Billige rejser til Gardasøen

Her finder du billige rejser og gode rejseråd til badeferien

Skal du på sommerferie, og vil du gerne have godt vejr, flot natur og mulighed for at bade? Gardasøen besøges hvert år af mange solglade turister. Tag et kig herunder, for vi hos Ekstra Bladet Rejser har fundet nogle gode tilbud til Gardasøen.


Rejseformer Vejret Attraktioner Sparetips

Mange danskere tager hvert år på en billig rejse til Gardasøen. Kør-selv og campingferie til Gardasøener specielt populære, da det er en billig måde at rejse til Italien på. Selvom det er billigt at køre selv, findes der også billige flybilletter og busrejser til Gardasøen. Vi har samlet lidt information om at holde ferie ved Gardasøen til dig.

Til toppen

Hvilken type rejse til Gardasøen skal jeg vælge?

 • Campingferie: Det er lige så populært at tage på camping ved Gardasøen, som eksempelvis til Tyskland, Frankrig og Spanien. Tag på en campingferie, hvis du er til friluftslivet og smuk natur, som Gardasøen har masser af. Campingferier til Gardasøen giver stor frihed, specielt i forhold til feriens længde og transport. Som oftest spænder du campingvognen på bilen eller smider teltet i bagagerummet, og så er det bare afsted. Om du vil have en overnatning under rejsen eller køre turen til Gardasøen i ét stræk, er helt op til dig. Og når du ankommer til campingpladsen ved Gardasøen, kan du frit køre ud i landet med din egen bil. Er du vild med camping, men har ikke selv en bil? Det er ikke en hindring. Du kan finde billige flybilletter til Verona, Milano eller Venedig, som ligger nær Gardasøen. Herfra kan du leje en bil eller tage offentlig transport resten af vejen. På campingpladsen har du mulighed for at overnatte i hytte, telt eller mobilehome. Et mobilehome er en blanding af en hytte og en campingvogn.
 • Kør-selv ferie: Kør-selv er en ferieform, der er perfekt for dig, som elsker at udforske og bestemme selv. Ved at tage på kør-selv ferie til Gardasøen, bestemmer du tempoet. Der er ingen boarding, som du skal nå eller ventetid ved bagagebåndet. På kør-selv ferier til Gardasøen, kan du sove på campingpladser, i ferieboliger eller på hoteller. Gardasøen har noget for enhver! Når du tager på kør-selv ferie til Italien, er det en god idé at være forberedt hjemmefra. Læs op på de italienske færdselsregler, og tjek om bilen er i god stand. Desuden er der lang vej til Italien, hvorfor du med fordel kan planlægge ruten og pauser hjemmefra.
 • Charterrejse: Er du mere til en ferieform, hvor der allerede er sørget for transport og hotel? Og hvor du kun skal huske solcremen og finde frem til aftenens restaurant? Så skal du vælge en charterrejse til Gardasøen. En charterrejse eller pakkerejse er for dig, som ikke gider at bekymre dig om noget og bare være på ferie. På charterrejser kan du oftest vælge, om du vil have mad med i opholdet. Tit kan du vælge mellem morgenmad, halvpension, helpension eller all inclusive.
 • All-inclusive ferie: Du finder også hoteller ved Gardasøen, som tilbyder all inclusive. Ved at købe en rejse med all inclusive skal du ikke bekymre dig om madbudgettet, da du har betalt hjemmefra. Oven i købet kan du også spare penge på all inclusive rejser. Og samtidig kan du spise og drikke, alt det du vil. All inclusive rejser ved Gardasøen er også velegnet til børnefamilier.
 • Fly og hotel: Hvis du gerne vil på en rejse til Gardasøen, kan du også vælge at bestille fly og hotel hver for sig. De nærmeste lufthavne finder du i Verona, Milano eller Venedig. Når du bestiller fly og hotel hver for sig, har du større mulighed for at tilpasse rejsen. Først og fremmest vælger du den flyafgang eller lufthavn, der passer dig bedst. Desuden kan du vælge præcis det hotel, som du vil.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve ved Gardasøen?

Under en billig rejse til Gardasøen behøver ikke kun at handle om solbadning og plasken i søen. Området byder på en lang række andre aktiviteter, som du kan give dig til. Læs her, hvad du blandt andet kan opleve:

 • Byer: Langs Gardasøens bred finder du masser af hyggelige byer. Besøg Sirmione, som allerede i antikken var et yndet sted at bo. Byen er kendt for sin skønhed, men også for de mange termiske bade, som findes i byen. Ved indgangen til Sirmiones antikke bydel, finder du borgen, Rocca Scagliera. Borgen er fuldstændig omgivet af vand og kan dateres helt tilbage til 1200-tallet. Kystbyen Salò ligger for foden af den imponerende bjergvæg på søens vestbred. Byen er lille, men her kan I stadig opleve en domkirke, kunstneriske huse og livlige pladser. Svajende palmer og hyggelige caféer står langs byens havnepromenade, som er den længste ved Gardasøen. Du kan også opleve byen Limone, som ligger på den nordvestlige bred. Limone er en oplevelse for sanserne, da du her kan se ranke citrontræer, maleriske gader og små fiskerbåde. Du kan heller ikke besøge Limone uden at smage på den lokale citronlikør, Limoncello.
 • Forlystelser: For dig som har børn eller barnlige sjæle med på ferien, vil Gardaland være et besøg værd. Gardaland er Italiens største forlystelsespark, hvor der er noget store som små. Parken byder blandt andet på karuseller, rutsjebaner, delfinshow og restauranter. Gardaland ligger i den sydlige ende af østbredden. Læg også vejen forbi den store dyrepark Parco Natura Viva, hvor der er hele 250 forskellige dyrearter. Inde i parken er der sjældne plantearter og et stort Dinosaurland, som giver indblik i fortidens dyr. Tag til CanevaWorld, hvor du kan besøge vandlandet eller filmparken. Vandlandet har masser af sjove rutsjebaner og bassiner for hele familien. I filmparken kan du opleve shows og træde ind i forskellige universer.
 • Sport: Ved Gardasøens bred finder du også mange steder, som tilbyder vandsport. Det kan være alt fra vandscootere, vandcykler og vandski til paragliding. I området kan du også køre på mountainbikes, tage på kanotur og klatre i bjergene.
 • Natur: Området omkring Gardasøen er forblændende smukt. Søen ligger blandt bjerge, som danner et malerisk baggrundsbillede. Tag på vandreture i det bakkede terræn, og nyd udsigten over idylliske landsbyer, dybe dale og fredelige søer. Området prydes om sommeren af grønne landskaber med høje cypres-træer.

Til toppen

Hvordan kommer jeg billigt til Gardasøen?

 • Last minute rejse: Hvis du gerne vil rejse til Gardasøen billigt, så kan du finde en last minute rejse eller afbudsrejse. Rejseselskaberne vil gerne have pladserne fyldt, hvorfor priserne ofte er lavere på afbudsrejser. Du skal dog være rimelig fleksibel i forhold til afrejsedatoen ved afbudsrejser. Nogle gange skal du være i stand til at rejse ugen efter og i andre tilfælde 3-4 uger efter. Selvom en last minute rejse er billigere, er rejsen stadig af samme kvalitet.
 • All inclusive rejse: Hvis du køber en rejse med all inclusive, sparer du ofte i sidste ende penge på mad og drikkevarer. All inclusive hoteller har ofte en god og varieret menu, både morgen, middag og aften. Sommetider er der også mellemmåltider undervejs. Desuden bliver du ikke tørstig på en all inclusive ferie, da du kan hente ad libitum i baren.
 • Busrejse: Undersøg også mulighederne for en billig busrejse til Gardasøen, hvis du gerne vil billigt afsted. Billige busrejser til Gardasøen er populært, og mange danskere rejser hertil hver sommer. Hvis bussen ikke er fyldt op eller har fået afbud, kan du være heldig at få rejsen til en billigere pris. Det sker, da rejsearrangøren helst vil have fyldt bussen.
 • Kør-selv ferie: Når du vælger at køre hele vejen til Italien selv, kan du spare penge rejsen hertil. Hvis du sætter familien på bagsædet og kører afsted, så sparer du udgiften på flybilletter til hele familien. Desuden kan du også mad og køkkengrej med i bagagerummet, så det ikke behøver at være restaurantbesøg hver aften.

Til toppen